2012, február 13.

A BIZALOMról

Kryon szól a Trinity csoporthoz

A bizalom egy létmód.
Létmód, mely egész különleges rezgésben szinte meglepi az emberi lényt, aki azonnal felfogja annak jelenlétét. Ez a rezgés a végtelen szeretet erőtere, ereje, kisugárzása. Ebben az állapotban vagy benne van valaki, vagy nincs benne, de kívüle lenni és "programozni" az abban levést, azt nem lehet.
Higgyetek az életben! Ha valóban felfognátok, hogy az egész nem más, csak szeretettel teli megtapasztalás, és hogy mindez valóban csak örömjáték, akkor nem ragaszkodnátok semmihez és senkihez, nem lenne bennetek félelem az elvesztéstől, félelem a következményektől, félelem a jótól és a rossztól, félelem a változástól. Csak lennétek, és megtapasztalnátok a végtelen boldogságot.
Ez a végtelen boldogság bármikor elérhető az emberi lény számára; nincs olyan pillanat, amikor ne választhatná ezt egy emberi lény saját, szabad akaratából. Tudd ezt, és élvezd ennek a valódiságát.
Ez egy rezgés... Ne egy gondolattól várd, hogy elvezessen oda, hanem csak hagyd, hogy tested önmagától rátaláljon a bizalom nyugalmára, a boldogság rezgésére... és akkor már nem hat rád mások véleménye, és az ő félelmük nem tud megérinteni téged.
Nem kell semmit tenned, csak légy jelen önmagadban, és bízz a bizalomban!
Semmi nem történhet veled, ami ne a végső célt szolgálná..a felismerést. Ha ezt meg tudod érteni az elméddel, és meg tudod érezni a testeddel, akkor vagy a bizalom rezgésében... és ezt a pillanatot már nincs hova mélyíteni, itt már a kérdések is eltűnnek, mert helyükbe lép a megtapasztalás.
---
vissza az elejére