2012, júlus 17.

Kryon szól a Trinity csoporthoz

 

A teljességünk kifejező-képességének fejlesztése az információáramlás komplex megértésén és befogadásán keresztül

 

Egy érdekes dolog, amire még nem vagytok tudatosak. Bárhol jársz, bármilyen információt kapsz, ha nem is vagy rá tudatos, életed későbbi felében, amikor a megértésnek arra a szintjére jutsz, megérted azt az információt. Bármikor is történt az életedben, vagy akár még azon túl is. Ezért egy információ-átadás, egy beavatás úgymond, úgy is történhet, hogy a másik fél mit sem tud róla akkor, amikor az információ-átadás történik. És csak egy későbbi időpontban, napokkal, órákkal, évekkel vagy évtizedekkel később, vagy akár még egy emberi életen túlmutatóan jön rá, hogy mit tapasztalt meg akkor. Ez az emberi megértés. Minél magasabbra vándorolsz, annál teljesebben látod meg az összefüggéseket, és bárhol voltál, az információ sosem vész el. Nem kell félnetek még attól sem, hogy a halál eltörli mindezt. Nem törli el, hiszen a lelketekbe van kódolva mindez, ami örök, a csodálatos tapasztalat, a tanulási folyamat, már az egész megszületés, a születés előtti kor, a megszületés utáni kor, és egy egész életen át, egész életet átölelő tapasztalás folyamata. Élvezzétek ezt! Ez a kulcs. És valahogy legyetek egyre tudatosabbak a titeket érő energiákra, hatásokra, melyeket egy másik ember érzelmi jelenléte okoz az utcán, és egyáltalán a körülöttetek levő emberek rezgései, magának Gaianak a lélegzése, a ritmusa, az élet áramlata, az Univerzumból jövő energiák, és a saját testeteken belüli változások.

Ezeket azért mondjuk el, mert ezekre képesek vagytok, már most! És minél inkább benne vagytok a rezgésekben, minél inkább figyelmesek vagytok önmagatokra, minél több információt befogadtok önmagatokról, annál magasabb szintű energiát tudtok megmozgatni. Amelyek mindig is veletek voltak, de most befogadhatókká váltok rá. S éppen ezért meg tudjátok mozgatni ezeket az energiákat. Ez az igazi válasz, ami a kérdésedre adható: hogyan tehetem magam fogékonyabbá a magasabb rezgésszintre?

Még fontosabb az, hogy Te magad tapasztald meg a multidimenzionális síkon egyszerre önmagadat. Ez is fontos része az információnknak. Nemcsak egy dolgot tudsz egy időben megtapasztalni. Emlékezz vissza, és majd olvasd vissza ezeket a sorokat, gondolatokat, amiket most mondtunk! Az energia-áramlás négy szintjére hívjuk fel a figyelmedet:…ezek a következők: az energia, amit Te adsz, az energia, amit kapsz, a fogadó személy energiája, és a köztetek levő kapcsolatot átölelő Univerzális energia. Ha ezen a négy síkon egyszerre tudod fogadni az információt, amikor már nemcsak önmagadat érzed, de érzékeled a másik embert is, érzékeled az Univerzumot, sőt, érzékeled a fogadó személy és közötted levő közös energiát is, mintha gömböket képzelnél el: egy vagy Te, kettő a fogadó személy, három a köztetek levő harmadik gömb, és a negyedik, amiben vagytok mindannyian. Ha erre a négy dimenzióra, úgymond négy síkra, négy gömbre egyszerre tudsz figyelni, és egyszerre kapsz információt, úgy gyakorlatilag egy információ-robbanás történik benned. Hiszen többféle síkon fogod élni az életedet.

Az egyik dolog az lesz, ami történik Veled, a másik dolog az lesz, amit egy magasabb lelki síkon levonsz abból, megértesz, egy harmadik síkon azt látod, hogy mit adsz hozzá az élethez, az emberiséghez, milyen információ-áramlás van az emberiség és az Univerzum között, és a negyedik síkon betöltöd a saját sorsodat. Látod a kicsiben a nagyot. Látod az egészre vetítve, hogy az éppen aktuális pillanatod hogyan illeszkedik bele az egész életedbe. Ez egy csodálatos dolog! Kezd el ezt így megélni, és hamarosan nem lesz szükséged semmiféle információra, külső segítségre, mert a belül megélt információ gazdagsága, színessége nem lesz fogható ahhoz, amit egy papírlapról, vagy a számítógép segítségével el tudsz olvasni!


---
vissza az elejére