2013, február 04. Kryon szól a Trinity csoporthoz: a spiritualitásról a szereteten keresztül

Amikor hozzátok szólunk, több síkon szólunk. Jelenbeli, jövőbeli, múltbeli lényetekhez szólunk egyszerre. Említettük a Szent Iratokat, melyek több ezer évvel később is, minden kor emberéhez szólnak. Ha nem így lenne, a Szent Könyveket nem tudnátok megérteni.

Krisztust azért ajánljuk most nektek, mert ez a „szeretetben levés” útja a számotokra. A spiritualitást meg lehet közelíteni szellemi területenként, és a szereteten keresztül is. Erre a pillanatra vetítve annak a jövőbeli lényeteknek van esélye, aki cselekszik. Keveset gondolkodik, mert tudja, hogy a jelenben minden tudás az övé. Nem fél, nem ítélkezik, nyitott a külvilágra, a változásra, emiatt a legnagyobb Mesterekhez hasonlatos, akik mindent befogadnak, elfogadnak, megélnek, és semmit sem korlátoznak. Most úgy tűnik, hogy ennek az örömteli változásnak a befogadói lehettek. Jövendőmondást a szabad akarat miatt mi soha nem teszünk, de a tendenciák alapján, melyek a jövőt szülik, bizonyos dolgok megjósolhatók.

Ám az ember a sorsot megváltoztatni jött a Földre. A jelenlegi fejlődés szerint az emberiség az Egység felé halad. Ez a nagyon jó hírünk, és a Biblia jó híre is, melyet Krisztus hirdetett, ugyanez volt. A szeretet végül mindent legyőz.

Azt mondjuk, hogy ismerjétek meg Krisztust - nem a szentírást, a templomokat, a kereszténységet, hanem Isten Fiát – személyesen, Kommunikáljatok Jézussal! Ismerjétek meg őt! Gyógyítsatok általa és gyógyítsatok vele!

 A festmények,képek  amiket ismertek róla, azok is a szeretet kiáradását mutatják szimbolikusan. De befogadnotok is tudni kell a Krisztustól felétek áradó szeretetet! Fogadjátok el, hogy Ő szeret titeket! Sokszor energiaforrásként tekintetek rá, de ő több ennél. Atyaként tekintsetek rá, akinek kérhetitek áldó kezét!

 Hagyjátok, hogy ez az atyai szeretetenergia áramoljon bennetek!

"Én vagyok az út." - mondtuk nektek, mert csak a tapasztaláson keresztül vezethet az élet.
"Én vagyok az igazság." - mondtuk, mert csak a szeretet felől igaz az élet. Az egós élet a hazugságról szól, az valótlan.
"Én vagyok az élet." Hiszen maga az Isten az élet.

Az Univerzum, a tárgyak, az étel is maga  Isten, nem kell keresnetek, mert előttetek van. Mindenki másban keresi, van, aki a fejlődésben, van, aki a természetben, van, aki a halálban, van, aki gyermeke tekintetében. De ti magatok vagytok Isten. Lekapcsolódás helyett a bekapcsolódást éljétek! Azt hittétek, Isten tőletek független realitás, de mindezt csak hittétek, gondoltátok. Ezt a szakaszt zárjátok le! Legyetek Isten partnerei a teremtésben, legjobb barátotok legyen! Hívjátok őt étkezéshez, baráti összejövetelekhez, nehézségekben is! Istent és teremtményeit nem lehet elválasztani egymástól, egy másik síkon tűnnek különbözőnek egymástól. A felébredt lény azonban azt látja, hogy a szeretet áramlásában élhető a legnagyobb boldogság.

Ne hierarchiában gondolkodjatok! Veletek Isten ugyanúgy szeret játszani, ha kéritek. Számtalan formában megmutatkozik: színben, hangban, rezgésben. Ez mind-mind Isten.

Számold meg egy nap, hányféle módon érzed a szeretetet? Ha erre figyelsz, egyre több dolgot fogsz észrevenni, ami téged szeret. Ez egy csodálatos játék, hogy felfedezzétek életetekben Istent. Hány ponton találkozol egy nap a szeretettel? Számold és figyeld a gyümölcsárusnál, a szomszédnál, a gondolataidban, a napsütésben, egy csiklandozó esőcseppben, ezekben mind-mind megélheted a végtelen áramlást, Isten végtelen közelségét. Így fogod megérteni Jézus szavait, hogy "Én vagyok az út, az igazság és az élet...".


---
vissza az elejére