2012, március 5.


A TÓRUSZról

Kryon szól a Trinity* csoporthoz:Minden szimbólum intuitíven segíti felfogni, amit az agyunkkal csak több lépcsőben tudnánk megérteni. Az univerzum az áramlás, a végtelen szeretet megnyilvánulási tere... ebben a cirkulációban a végtelen szeretet nagysága meg tud nyilvánulni. S nemcsak megnyilvánul, hanem rejtélyes módon fel is erősödik. Maga az áramlás révén. A  tórusz a végtelen szeretet áramlási és cirkulációs modellje. Ha az ember ebbe a cirkulációba belehelyezi magát, és megéli a végtelen szeretetet, és áramoltatja azt, a sejtjeit, a lelkét, az éteri és asztrál testét, vagy más megközelítésben a DNS-ét teljes mértékben átjárja az univerzum teljes ereje, békessége, természetessége, gyógyultsága, mindentudása.
Szinte felfoghatatlan ugrást tud így végrehajtani az emberi lény. A tórusszal belehelyezkedhettek ebbe a mindentudásba...minden a tiétek lehet, minden tudás, amire igényetek van, és még annál több is.De ne a szimbólumot csodáljátok, hanem a szimbólum üzenetét! Az üzenet akkor mélyül el, ha ti elmélyítitek, azaz használjátok. Éljétek meg az üzenetbe csomagolt igazságot! Élvezzétek, tegyétek magatokévá! Legyen a tiétek, és adjátok át másoknak!Ha megértitek az igazi áramlás titkát, akkor egyértelművé válik, hogy minél többet adtok, annál többet kaptok. Az adásra figyeljetek, mert ott van elrejtve a kapás titka: minél többet adtok, annál többet kaptok!
Az életetek pedig boldogságba borul, végtelen, túlcsorduló szeretet lesz az életetek.
A végtelen univerzum a szeretet. Minden energia a szeretetet. Aki tehát ezt akarja megélni, az a szeretetben járjon elöl.Úgy kapcsolódjatok a tóruszba, hogy végtelen szeretetet áramoltattok  mindenki számára a környezetetekben. Mindenki számára. És nem csak fizikailag kell ezt tennetek, hanem szellemileg is. Áramoltassátok a végtelen szeretetet az egész emberiség teljes családja számára! Ez a feladat!
---
vissza az elejére