2012, június 18.

A VÁLTOZÁSról

Kryon szól a Trinity csoporthoz


Az élet maga a változás – de hogyan értelmezzük ezt a saját életünkre?

„AZ ÉLET SZÉP!

Mikor az emberi lény egy fajta alábukásként megérkezik a fizikai létbe, úgy érzékeli, mintha a fényből a sötétségbe kerülne. Ugyanis már megszületés előtt, és közvetlenül utána az emberi lény megtapasztalja, hogy a körülötte állók és levők félnek. Egy emberi lény még el sem kezdi igazából tapasztalni a fizikai lét boldogságát, már körbeveszik a félelemmel, melyet egyfajta sötét masszaként él meg. A csecsemő hirtelen nem is tudja, hogy mit kezdjen vele. S ezt a sötétséget később aztán majd munkával kell eloszlatnia. Mintha alámerülnél, a víz alá buknál, s onnan feltörnél ismét a fényre.

Az alámerülés fontos. Ez maga a Tapasztalás. Amikor megtanulsz valamit, akkor alámerülsz. Alámerülsz a tudásnak, és elindulsz a célod felé, a tudás megszerzése felé. Ugyanezt vállalta fel az emberi lény, amikor úgy döntött, hogy elindul, s alámerítkezik a biológiai létnek.

Magára vállalva a Megszületés, a Tapasztalás és a Halál élményét. S ez így van jól.

Ez az emberi élet. Azt, hogy az élet szép, az emberi lény nem találja természetesnek, pont ebből az alámerülésből következik.

Az élet maga a Változás.

Az a fajta biztonság, amire az emberek áhítoznak, nem az állandó változatlanságban, hanem éppen az állandó változásban rejlik. Nincs olyan nyugvó pont, amikor azt lehet mondani, hogy megérkeztél, ki lehet szállni, le lehet táborozni, mostantól így lesznek, így maradnak a dolgok. Minden egyes nap minden egyes órájának minden egyes percében változás van. MAGA A VÁLTOZÁS VAN. Nem tud másként lenni. Ha az Univerzum gömbjét távolról nézhetnéd, állandónak és változatlannak látnád. De hogyha közelebb mennél, mindenhol, minden egyes pontján állandó hemzsegést, változást találnál.

Hogyan lehetne más az egyén élete?

A Boldogság fenntartása az Állandó Változás állandó változásként való észlelése, elfogadása és megélése. Azt kívánod az élettől, és önmagadtól, hogy ezt az állandó változást mindig örömmel, és boldog megnyugvással fogadd. Ha így teszel, az életed boldog lesz. S akkor felfogod, hogy az ÉLET SZÉP.

Messziről a család modellje is a biztonság és a változatlanság képét mutatja. Ha viszont közelről nézed, ugyanazt látod, mint amit az Univerzumról mondtunk. Minden hemzseg, minden változik. A folyamatos változást éli meg a család is, ahogy az Univerzum mintázatát csodásan leképezi. Mindig és minden változik. Minél nagyobb egy család, annál jobban lehet látni ezt a folyamatos energia-áramlást. Azok a legboldogabb családok, akik folyamatosan újra tudják szülni önmagukat és a kapcsolataikat. Semmiféle múltbeli képhez nem ragaszkodnak, hanem élik a sajátos mintázatot, amelyet kaptak, és amelyet megélni megszülettek.

Ha pedig felemelkedsz arra a szintre, hogy megértsd, hogy az emberiség EGY és mint ilyen, változatlan, az örökké változatosságban változatlan, akkor már mindenkit úgy tudsz szeretni, mint a saját családodat. És rájössz, hogy ez ugyanolyan biztonságos családot jelent, mint a már meglévő, vagy majdan létrejövő saját családod.

Arra figyelj, tehát hogy a SZERETET ÉRZÉSE legyen VÁLTOZATLAN benned! A szeretet élményét éld meg minden nap a lehető legmagasabb rezgésben! Azt, hogy az élet szép, csak az tudja kimondani, aki szeret. S aki szeret, az nem fél, nem törekszik biztonságra, mert már biztonságban van. Megéli a végtelenséget, az állandóságot a változásban, s emiatt nem fél semmitől.”


Abraham ugyanerről:---
vissza az elejére