AVESA hírek
   • Zűrzavar vagy Világosság/Megvilágosodás

    A Kristály Fény Isteni Létezőinek üzenete Sri Ram Kaa&Kira Raa-n keresztül

    Antigua, Guatemala, Közép-Amerika, 2013 Március
    Fordította: Noe Ágnes

    Üdvözlünk benneteket, a nagyszerű fény, szeretet, öröm és jelenlét angyalait! Azt mondjuk nektek hogy, „hello”, „ Isten hozott” „Namaste” !
    Ez csakugyan az a pillanat, amikor Isteni megnyilvánulásunk rajtatok keresztül történik, mivel ismét felébredetté váltok. Sokan közületek már összekapcsolódtatok felébredt önvalótokkal, mely egyre inkább betölti egész világotokat.
    Az egész világotokat, minden lakójával és létezőjével. Az egész világotokat.
    A Mindenség és az Egység egyesítése
    A világ, amelyet tapasztalásul választottatok, a mostani helyzetében egy nagyon feszült pillanatban van. Ezért szeretnénk ezt az üzenetet átadni nektek, a Mindenség és az Egység szeretne együtt hozzátok szólni. És most azt kérdezed: „Hogyan lehet a Mindenség és az Egység együtt?”
    Mi ezt szeretnénk felajánlani nektek, hogy a mindenség és az egység együtt beszél hozzátok. És amint most együtt szólnak hozzátok, minden felfénylik, megnyilvánul, tetőzik.
    Az Egység az újraegyesülés energiája. Az újraegyesülés jelenléte.
    Ez egy újraegyesülés, mi ezt a kifejezést használjuk számotokra, hogy megértessük veletek, Szeretett Angyalok, hogy azok, akik a Mindenséggel vannak mélyen összehangolva, azok hamarosan folytatják útjukat, úgymond egy más formában, más úton, egy másik Földön.
    És azok, akik készek arra, hogy belépjenek az Egységbe, a kiterjedt Isteni energia ölelésébe, ők is másképpen fogják folytatni útjukat, más tapasztalásokban lesz részük, hagy mondjuk úgy, hogy ők is egy másik Földön.
    Zűrzavar és világosság
    Most azt mondjátok, hogy ez nagyon zavarosan hangzik. Hagy ajándékozzunk meg benneteket azzal, hogy megértetjük veletek, mit is jelent ez.
    Bármikor, amikor zűrzavar üti fel a fejét, az a Mindenség része. / minden egyes létezés egymástól külön létezik, és ezek összessége a Mindenség - Ági/.
    A világosság/letisztultság az Egység része / minden egyes létező az Egység része, ők alkotják az Egységet, mint egy puzzle-ből kirakott kör pl. – Ági/
    Tehát a zűrzavar a Mindenség része, a letisztultság/világosság pedig az Egység része.
    A zűrzavar és letisztultság a mostani időket jellemző energiák. Választási lehetőségek. És azt fogjátok találni, hogy amikor megjelenik a zűrzavar, vele együtt megjelenik a letisztultság/világosság is. És amikor megjelenik a letisztultság, akkor a zűrzavar is felüti fejét. Ez egy nagy, hogy is mondjuk, zagyvalék, információtömeg, amely arra lett kijelölve, hogy a zűrzavart növekedésnek indítsa. A média, a technológia, az információk, a lehetőségek, a kíváncsiság, a féltékenység, a kapzsiság./irigység. Ezek mind olyan energiák, amelyek a Mindenség áramlatát táplálják. De menjünk tovább, a Mindenség tartalmazza a szeretet, az öröm és béke energiáját is, de ezek csak azon energia minőségek töredékei, amelyek magukban foglalják a Mindenséget. Minden olyan energia töredékei, amelyek a Mindenséget tartalmazzák. / magukban hordozzák /. Ez egy nagyon fontos sor. Egy fontos pillanat. Egy fontos információ számotokra.
    Számotokra, akik választhattok. Zűrzavarból letisztultság. Zűrzavar vagy letisztultság/világosság. Mindkét energia gazdag tartalommal rendelkezik és mindkét energia hatalmas. És mindkét energia jelen van most.
    Olyan, mintha egy lótusz két oldalát formáznák, nem gondoljátok? Zűrzavart és letisztultságot. A közepében a Te születéskori felemelkedett kristálylényed helyezkedik el, feletted szeretet, alattad pedig bölcsesség van. Szívedet mindkét oldalra kiterjesztve, a két energiaminőséggel alkalmassá válsz arra, hogy a lótuszon keresztül felemelkedj, amely a trágyán keresztül jön a felszínre, hogy kibontsa virágát. A lótusz a trágyán keresztül haladva bontja ki virágait. Kibújik és a trágyán keresztül indul növekedésnek.
    Ha megtagadod a Mindenség és annak minden aspektusának a megtapasztalását, azzal megállítod a lótusz növekedését is.
    Az Tisztánlátás Magja
    Ahhoz, hogy beindítsd a lótusz növekedését, mindenen olyan dolgon keresztül kell menned, ami valaha is benned volt, ezzel a zűrzavar eltűnik és a letisztultság/világosság jelenik meg helyette. A zűrzavar megszűnhet, a letisztultság pedig feltárulhat. Mind a letisztultságban, mind a zűrzavarban jelen van a Tisztánlátás magja. A Tisztánlátás magja a kezdettől fogva jelen volt bennetek. A Tisztánlátás magja mindig is veletek volt.
    A Földek megvilágosodásának ebben a pillanatában, /a Földek!,/ jelen van mind a zűrzavar, mind a letisztultság/tisztaság. Az Univerzális Egység az, aki mindezt a lélegzetével tartja egyensúlyban. Ebben az Univerzális Egységben, mely lélegzetével az egyensúlyt fenntartja, nagy kihívást fog jelenteni számodra, hogy megtaláld a helyed benne, ha a választásaid/szándékaid nem tiszták. / itt a tisztaság az én olvasatomban azt jelenti, hogy tudnod kell, hogy mit akarsz, mi a célod - Ági/ A választásod lehet tiszta, de lehet zűrzavaros is. Ha tiszta, akkor egyszer csak minden megvalósul számodra.
    Szeretett Angyalai a Fénynek és Bölcsességnek, e nagyszerű Jelenlétnek, a rendkívüli Szívnek, melyek mind Ti vagytok és a most következő kifejezést nem véletlenül, hanem bölcsen választottuk, szóval eldugultatok, de csak ki kell nyilvánítanotok szándékotokat és megengednetek nekünk, hogy feltöltsünk benneteket a kristály fénnyel.
    Érezd, hogy az energia telis tele van kristály fénnyel, mely egyre magasabbra és magasabbra emel. Érezzétek meg ezt úgy, mintha az összes Isteni energia úszó parázsként lenne jelen bennetek. A Te Isteni fényed és szereteted örökkévaló lénye/létezése felfénylik most a világodban.
    Az ősi misztériumokban/rejtélyekben benne foglaltatnak a mostani kinyilatkozások. És a mostani kinyilatkozások az egész ősi misztérium részei.
    A múltba való belefeledkezés visszatart benneteket a MOSTBAN végbemenő tisztulástól és az összes zűrzavarhoz hozzá kapcsol benneteket.
    Mindenség és Kozmikus Kapcsolat
    A Mindenségben a MINDEN most manifesztálódik. És a Mindenség, most nagy erővel bír. A Mindenség most nagy és jelentős pillanatát éli.
    A Mindenség egyaránt tartalmaz jószándékú és nem-jószándékú beavatkozásokat, amelyek aktívak és jelen vannak és hagy mondjuk azt, hogy túl sok mindent kínálnak az idővonalatok jelen pillanatában formailag is megnyilvánulva.
    A sűrű energiák kozmikus lényei egyszerűen nagyszabású technológiai fejlődést/kiterjedést kínálnak, melyek a Mindenség által számotokra elérhetőek.
    A jószándékú kozmikus jelenlét lényei sokkal multidimenzionálisabbak, ők is jelen vannak és elérhetőek ebben a kiterjesztett/kiáradó tapasztalásban, de ők kötve vannak az Univerzális szeretet isteni tisztelete által, így nem avatkozhatnak bele semmibe, de jelen vannak.
    A megmentésetek egyenlő a dolgokba való beavatkozással. Értitek ezt szeretett Angyalok?
    A megmentésetek az a beavatkozás lenne, mely nem engedi azt, hogy kiterjedjetek. Ez nagyon népszerű dolog a Mindenségben, hogy a megszabadítást óhajtjátok, könyörögtök érte.
    Ezért van az, hogy a Mindenségben, különösen a zűrzavaros energiában, mély kétségbeesés van jelen az emberi tapasztalások megélésénél.
    - Ez a kétségbeesés minden esetben megtalálható és ezzel dogmákat gyártotok.
    Előre meghatározott struktúrákat gyárt, amellyel az elméteket kontrollálja.
    Félelmet teremt a paradigmák elfogadásával kapcsolatosan.
    Megteremti magának az alkalmat, hogy megkaparintsa az erődet és eléri, hogy te szívesen adod azt oda.
    Senki és semmi nem veheti el az erőtöket! Szeretteim, semmi olyan dolog nem létezik, mely elvehetné az erőtöket!
    Csakis kizárólag ti magatok vagytok képesek arra, hogy szívélyesen felajánljátok az erőtöket az olyanok számára, akik képesek manipulálni benneteket az univerzális energia áramlását felhasználva, mondjuk úgy, hogy a pszichéteken keresztül.
    De az erőtöket senki nem veheti el!
    Ha valaha is azt érezted, hogy az erőd elhagyott, ha valaha is éreztél félelmet, vagy visszaélést veled szemben, akkor ahhoz te adtad az erődet és nem elvették. Még ha ártatlannak tűnő emberi csomagolás nem is érzékeli ezt, ez akkor is így van.
    Légy könyörületes. Gyakorolj kegyelmet önmagaddal szemben és azokkal szemben, akik megpróbáltak hozzáférni az erődhöz.
    Ideje befejezni bármi más táplálását a Saját Isteni Kapcsolódásodon kívül. A letisztulás/világosság akkor jön, amikor arra fókuszálsz. Amikor megengeded, hogy a látásod nagyon fókuszált legyen. / mint a meditáció: egyetlen gondolat áramlása az Isteni felé, az összes többi gondolat kizárása mellett – Ági, ez csak úgy eszembe jutott.. /
    Ha megakadályozod, hogy bárhonnan a világokból/világodból a behatások hassanak rád. akkor a zűrzavar energiája nagyszerűvé válik, meg fogja találni a megfelelő szavakat, az előadás módját, és azt az energiát, mely megnyitja majd a pszichédet, ha ezt megengeded, hogy így legyen.
    Ha fókuszált vagy a belső világodban, akkor a szeretet feletted lesz a bölcsesség alattad és megszületik az egyensúly.
    Itt vagyok, készen állok, nyitott vagyok, Vezessetek!
    Itt vagyok, készen állok, nyitott vagyok, Vezessetek!
    Itt vagyok, készen állok, nyitott vagyok, Vezessetek!
    Ez megteremti az utat/csatornát számodra a határtalan Isteni kapcsolatodhoz, ahol szeretet, bölcsesség, egyensúly van és mindezek központjában a Tisztánlátás Magja, és ezzel megtisztultál…./megvilágosodtál/
    Mindegy ezek után, hogy a Mindenség zűrzavar-magjai mit akarnak neked mutatni, mert a Megvilágosodás Egységében bőség uralkodik, bölcsességgel van tele, melyek mind a Tiéd is, ha igényelsz belőle.
    A Mindenség itt van. De az Egység is.
    A pillanat elérkezett és ez nagyszerű. Tehát válassz és maradj stabilan a szívedben.
    A körülötted lévő világ lényegtelen, hacsak nem adsz neki erőt, hogy lényegessé váljon számodra. Benne végzed a munkádat és nem a részeként, belőle élsz, de nem benne. Rajtad múlik, hogy kiterjeszted e a végtelenséget az utadon keresztül vagy visszaszorítod azt a zűrzavar mélységébe.
    A választás a Tiétek! És mi olyan mérhetetlenül szeretünk benneteket, amit az elmétekkel fel sem tudtok fogni, Hát akkor félre az elmével és csak érezzétek egyszerűen a szeretetünket magatokban. Érezzétek, amint a szeretetünk kitölt benneteket. Engedjétek meg magatoknak, hogy az ítélkezés, a kétely, a fájdalom, a nyomorúság és harag utolsó formái is elengedésre kerüljenek belőletek. Engedjétek meg magatoknak, hogy megfiatalodjatok és megújuljatok.
    Lásd, hogy az Isteni Univerzum kristályos csillogása megjelenik a szemed előtt.
    Halld az Isteni gyógyító mantrák harmóniáját, mely most feléd áramlik most.
    Érezd a szakrális geometriai alakzatokat, amelyek a részeid és arra szolgálnak, hogy erősítsék fényedet és átvezessenek azon a kapun, amelyen keresztül felismered isteni mivoltodat, eljöjjön számotokra a felismerés/megértés és igen Kedveseim, a Kristály Felemelkedés.
    Az Isteni Univerzum központjából jöttünk ide, mi, a Kristály Fény Isteni Létezői, azokkal együtt, akiket ti úgy hívtok, hogy az Arkangyali Birodalom létezői. Érezzétek a jelenlétünket magatok körül, érezzétek az összeköttetést velünk.
    Itt vagyok, készen állok, nyitott vagyok, Vezessetek!
    Érezzétek a Tisztánlátás Magjának születését azzal a tudattal, hogy minden cselekedetek vezetve van.
    Bízzatok a Szívetekben! Bízzatok Önmagatokban!
    És ez így van.

    http://www.sriandkira.com/2013/confusion-and-claritymarch-2013-insoulment/


      bővebben...
     
      bővebben...
     
    Zadkiel arkangyal üzenete átszellemüléssel / insoulment

    További Sri&Kira videók megtekintéséhez látogass ide

      bővebben...
           bővebben...
     


    Háló ismeret - 1 napos műhely

    Szeretnéd energetikai lényként jobban megismerni, megtapasztalni magad?
    1 napos műhely az emberi – a 12 csakrából álló – energetikai rendszer megismerése és működésének megértése
    Az emberi tudat folyamatosan fejlődése tükröződik az emberi energia-rendszeren, a Hálón is tükröződik. Ez a műhely tapasztaláson alapuló bevezetést kíván adni annak megértésére, hogy milyen kölcsönhatás zajlik a Háló, az emberi tudat, és a valóság-teremtő képességünk között. Szívközpontra hangoltság állapotából az intellektuális fejlődés lépéseként megismered az Universal Calibration Lattice ® /  HÁLÓ felépítését és működést, a  Hálóban tárolt töltések, minták megváltoztatásának, szortírozásának lehetőségét…. és  azok alkalmazásának hatását az egyén fejlődésére.

    Energetikai módszereket, gyakorlatokat ismersz meg: Váltakozó Tisztítás (gyakorlat felerősített valóságteremtésre).Energiaerősítés bárkiben és bárhol a világon. Az EMF Balancing Technique ® / EMF kKiegyenlítő Technika szeretetben és támogatottságban kiteljesítõ Bemutató Kezelésének elsajátítása és megtapasztalása.

    Ez az1 napos műhely-munka értékes információt és tapasztalatokat ad önmagunk energetikai lényként való megismeréséhez, egyben a Személyiségfejlesztő I-IV. Fázis Kezelői, továbbá a HálóLogika Facilitátor képzések előfeltétele.

    A képzés során kézhez kapott segédletek:Munkafüzet és a teljes elhangzott hanganyag CDn
    Színhely   1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.
    Kedvezményes részvételi díj: 20 Ft
    Jelentkezés: emailben:somikovacsmaria@gmai.com      bővebben...
     


    Háló ismeret  1 napos műhely  2014,február, 22.,szombat 9:30-17:00

    Szeretnéd energetikai lényként jobban megismerni, megtapasztalni magad?


    1 napos műhely az emberi – a 12 csakrából álló – energetikai rendszer megismerése és működésének megértése 

    Az emberi tudat folyamatosan fejlődése tükröződik az emberi energia-rendszeren, a Hálón is tükröződik. Ez a műhely tapasztaláson alapuló bevezetést kíván adni annak megértésére, hogy milyen kölcsönhatás zajlik a Háló, az emberi tudat, és a valóság-teremtő képességünk között. Szívközpontra hangoltság állapotából az intellektuális fejlődés lépéseként megismered az Universal Calibration Lattice ® /  HÁLÓfelépítését és működést, a  Hálóban tárolt töltések, minták megváltoztatásának, szortírozásának lehetőségét…. és  azok alkalmazásának hatását az egyén fejlődésére.

    Energetikai módszereket, gyakorlatokat ismersz meg: Váltakozó Tisztítás (gyakorlat felerősített valóságteremtésre).Energiaerősítésbárkiben és bárhol a világon. Az EMF Balancing Technique ® / EMF kKiegyenlítő Technika szeretetben és támogatottságban kiteljesítõ Bemutató Kezelésének elsajátítása és megtapasztalása.

    Ez az1 napos műhely-munka értékes információt és tapasztalatokat ad önmagunk energetikai lényként való megismeréséhez, egyben a Személyiségfejlesztő I-IV. Fázis Kezelői, továbbá a HálóLogika Facilitátor képzések előfeltétele.

    A képzés során kézhez kapott segédletek:Munkafüzet és a teljes elhangzott hanganyag CDn


    Színhely: 1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.

    Részvételi díj: 20e Ft

    Jelentkezés, érdeklődés: somikovacsmaria@gmail.com


      bővebben...
     


    Sri Ram Kaa-val és Kira Raa-val Guatemálában töltött 13 nap ról még mindig csak az összbenyomásokról tudok nyilatkozni: hatalmas feltöltődésben volt részem! Hogy ez pontosan mit jelent, azaz mit tartalmaz, azt a megtapasztalás fogja megmutatni Mayan Piramis

    Ahogy az EMF XII. Fázisában elhangzik: "Eljutunk annak megértéséhez, hogy itt és most élni nem más, mint szent tapasztalás."

    A Tosa Centrum Hírlevelében ezt olvashatjuk az útról:

    Micsoda öröm itthon lenni!
    Egészen feltöltődtünk a sok csodával és kalanddal, melyekben legutóbbi guatemalai utazásunk alatt részünk volt.
    Megosztjuk veletek Illumináta élménybeszámolóját.
    Igyekszünk továbbá, hogy válaszolni tudjunk arra a hatalmas mennyiségű kérdésre is, melyeket Guatemalában való tartózkodásunk idején kaptunk. Kérünk, legyetek türelemmel, a következő néhány hét alatt sor kerül erre is!
    Hatalmas szeretettel és hálával:
    Sri és Kira

    Tosa terasz"Micsoda gazdagító kalandban volt itt együtt részünk. Egy barátom azt kérdezte, mi tetszett
    legjobban Guatemalában? A válaszom: az Atitlan tó volt a legkedvesebb helyem,a makadámiai mogyoróval készült palacsinta legkedvesebb ízem. A legkedvesebb élményem pedig: az Átszellemülésben való részvétel( Kira Zadkiel arkangyalt jelenítette meg), és a gyógyító energia lábakon keresztüli átadása/fogadása, illetve a Merkaba fedélzeten tartott ünnepi ceremónia a guatamelai TOSA-farmon, amikor harmadik szemünket a Kira által a Gangeszből hozott vízzel pecsételtük meg. Boldog vagyok, hogy megismerhettem azt az erőfeszítések nélküli módszert, amely a lelket táplálja, a lábakon keresztül." Illuminata (az egyik résztvevő)

    (fordította: Kupai Eszter)


      bővebben...
     


    Tosa zöldségkertAhogy arról  június elején beszámoltunk,Somi-Kovacs Mária, Magyarországról, a TOSA farmon töltötte a júniust,hogy az energiával és a Központ céljaival összhangban biodinamikus kertet hozzon létre.

    Tosa zölségkert

    A szívből jövő tiszta szándékot az univerzum esős, meleg idő támogatta Az együttes eredmény az alábbi bőséges cukkíni termés!
    Tosa zöldségkert

     

      bővebben...
     


    A hitelesség evolúciója

    A spirituális táplálás és az egó-táplálás közötti különbség

    Első rész

    Sri Ram Kaa-tól és Kira Raa-tól

    Valódi táplálás az, amely egyensúlyt és harmóniát eredményez, és segíti az igaz szeretetbe való kiterjedésünket. Az igaz szeretet minden esereben ítélkezés nélküli; egyszerűen azt jelenti, hogy a Fény energiáját sugárzod magadból. A test számára a valódi táplálás az, amely olyan energiát kínál, amely erősíti, anélkül, hogy méreganyagokkal töltené fel; hiszen ezeket ki kell szűrnie ahhoz, hogy a táplálékhoz jusson.

    A lélek számára a valódi táplálás az, amely az Istenivel való összehangolódást kínálja föl és a szeretet megerősítését eredményezi, anélkül, hogy a fény megtörne a személyes kontrollgyakorlás miatt.


      bővebben...
     


    Sri és Kira Európában - készen állsz, hogy csatlakozz?

    Megjelent: Az Esszénusok Elveszett Könyvei – Első rész

    E heti önfelemelkedés gyakorlatod


      bővebben...
     


    Az Öt Isteni tulajdonság

    Ezen a héten fordítsuk figyelmünket a szabadság ajándékára! Hogyan nyilvánul meg a szabadságod az életedben, hogyan nyilvánítod meg, hogyan éled át?


      bővebben...
     


    E heti önfelemelkedés gyakorlatod

    A heti gyakorlat egy ajándék önmagad számára, amellyel felkínálod szívednek a belső csönd, a kapcsolódás, az emlékezés és az öröm pillanatait. Kívánjuk, hogy gyakorlásod minden egyes pillanata legyen Isteni pillanat!


      bővebben...
     


    Autentikus evolúció

    A spirituális táplálás és az egó-táplálás közötti különbség

    Második rész

    Sri Ram Kaa-tól és Kira Raa-tól

    Miközben a globális újrarendeződés tovább folytatódik, számos földi változásnak lehetünk tanúi. A megtört fényenergia által létrehozott rendszereken belül társadalmi konfliktusok lángolnak fel és erősödik fájdalom. Azok, akik belső bizalmukat nem a Lélek-energiában horgonyozzák le, egyre inkább ennek pótlékaiba fognak kapaszkodni. A lélek biztonságának helyettesítői a különböző külső tekintélyek, például a politikai és vallási vezetők. Ezek a "vezetők" mind a voksodat akarják.


      bővebben...
     


    Végre megkaptuk az oly hosszú ideje várt elképesztően erőteljes üzenetet a T-12-től!

    Isteni Fényüzenetek

    Így szól a T-12:
    Igen! Üdvözlünk benneteket hatalmas energiájú-és fényű Szeretteink, egy tisztuló félben lévő világban, mely nagyszerű időszakát éli. Üdvözlünk benneteket, miközben egy erőteljes energetikai burokban tartunk titeket a mai nap.


      bővebben...
     


    Tosa tipiSzabályozzuk a fókuszunk!

    Nyílj meg október hónap ajándékára!

    Itt vagyunk, készen állunk, nyitottak vagyunk. Vezetnek bennünket.
    (Az Önfelemelkedés mantrája)      bővebben...
     
      Helyszín: Tosa La Laguna, Guatemala,
    A Maya vének legfőbb bölcse 2011 december 29i szent ceremóniában az alábbi üzenetet hozta le  Tosa La Laguna –n, Guatemalában


    „2012 éve máris itt van. Sokan vélik úgy, hogy a világ végét hozza, ahogy már hallottatok erről. Nincs igazuk. 2012, december 21. nem a világ végét jelenti, bár a káosz felerősödik azok számára, akik ragaszkodnak ehhez az illúzióhoz. Mindenkinek magának kell most döntést hoznia; a szívből élés, és a fény iránti határozott elkötelezettség ügyében. Ez a 2012es éven való áthaladás iránya. Ez az Új Világ” 


     

      bővebben...
     
      bővebben...
     


    Háló ismeret műhely

     


    Az 1 napos műhelymunka időpontja: 2013, március 10.,vasárnap 9:30-17:30
    Előfeltétel: Nincs - bárki részt vehet

    Az emberi tudat folyamatosan fejlődik és ez az evolúció tükröződik az energia rendszerünkön, a Hálónkon Az energia felvételünk 70%-a jó esetben a Hálónkon keresztül történik. Szeretnéd-e ismerni ezt a rendszert, és megértve a működését, alkalmazni a mindennapokban a választott élmények teremtésére?

    Ez a program, tapasztaláson alapuló bevezetés annak megértésére, hogyan hat a Háló a tudatunkra, és a lehető legmegvilágosodottabb valóság-teremtő képességünkre!

    Délelőtt

    A Háló / Universal Calibration Lattice megismerése; szerkezeti felépítése és működése
    Animációs videó segíti a Háló elképzelését, majd a működését/ működtetését a kalibrációs folyamat és az új energia-dinamizmus megértése teljesíti ki. Arról is szó lesz, hogy ezek az információk hogyan alkalmazhatók az egyéni fejlődésünk elősegítésére és felgyorsítására?

    Délután

    Spirális tisztítás – a teljes lényünk arany energiás átöblítése. Energetikai gyakorlatok a mindennapi életre: Váltakozó Tisztítás (gyakorlat a tiszta valóságteremtésre),. Energiaküldés gyakorlása a termen belül, vagy bárhová a világon. Megtanulod adni és fogadni az EMF Balancing Technique szeretetben és támogatásban kiteljesítõ Bemutató Kezelését.

    Ez az 1 napos foglalkozás önmagában értékes tapasztalatokat ad az emberi energia-rendszer megértéséhez és működtetéséhez, egyben az EMF I-IV. Fázis Személyiségfejlesztő Képzés első lépcsője, és a HálóLogika Facilitátor képzések előfeltétele.
    A résztvevők munkafüzetet kapnak.

    A tanfolyam díja 70 Euró Ft értékben, melyet érkezéskor lehet befizetni

    Színhely: 1122, Budapest, Maros utca 28, VI.em 34.

    Jelentkezés, érdeklődés e-mailben:info@kvantumlovaglas.hu   somikovacsmaria@gmail.com      bővebben...
         • 2013: Mayan Sunrise


     Maja napfelkelte

     Sri Ram Kaa és Kira Raa nemrég megjelent, ötödik könyve, a 2013: Mayan Sunrise, a 2007-es Atlantean Revelations-hoz hasonlóan - egy csodálatos és igencsak intenzív belső utazásra utazásra hív, s ami a legfontosabb: abban segít bennünket, hogy továbbléphessünk.
     A könyv valódi ereje maga az új perspektíva, melyet felkínál: egyszerre néz a 2012-ről szóló eddigi diskurzus mögé és haladja meg azt.

     olvass róla többet >>>


       bővebben...
      


     Heti hírlevélből: 2010 augusztus 2-9-ig

     Nézz körül, és légy jelen a zöld számára. Figyelj a zöld átderengésére. Mélyülj bele a zöldbe, és találj rá a Kristály Sugárra. Add át magad a felismerésnek, hogy ahol zöld van, ott gyógyulás van; ahol gyógyulás van, ott kiteljesedés van; ahol kiteljesedés van, ott az univerzum isteni szeretete jelenítődik meg a Most-on keresztül. Te vagy az isteni szeretet, amely a Most-on át manifesztálódik.

      

     Zadkiel Arkangyal szól

     Szeretett lények, Fényhordozók, Fáklyavivők, Útmutatók, Gondoskodók, Vigyázók, Bölcsesség átmentők, és bármely módon való létezők, ti most a születés teljes rezonanciájában vagytok. A fény nagyszerű közösségei kiáltanak összecsengő hangon : "Hello. Itt vagyunk." Sokan hallják, és sokan nem.


       bővebben...
      


     Sri és Kira:

     Minden héten megkapjuk a Veletek való kapcsolattartás ajándékát, a kérdéseitekre érkező szeretetteljes válaszokat. Ha tehát észrevételed, kérdésed van, vagy szeretnél megosztani velünk valamit, ezen a linken keresztül megteheted:newsletter@selfascension.com

        

     TOSA Center

      

     Könyvajánló

     A Mandala-Véda kiadásában 2007 novemberében megjelent 2012: van választásod c. könyvre szeretném itt külön felhívni a figyelmet, mivel a könyv szerzői: Sri Ram Kaa és Kira Raa az Avesa Gyógyító Praktikum tanítói. A 2012: van választásod számtalan hasznos tanítást tartalmaz Zadkiel Arkangyaltól az önfelemelkedés energetikai állapotáról, a rezgésszintváltás folyamatának és tüneteinek megértéséről és felismeréséről, valamint a felemelkedettség fenntartására irányuló gyakorlatokról. Szívből ajánlom mindazok számára, akik már megtapasztalták az Avesa hangolásokat, és azok számára is, akik hívást éreznek arra, hogy elolvassák.


       bővebben...
      


     2012

     Arkangyali útmutatás és gyakorlatok a kvantumugrásra

     A 2012-es év gyorsan közeleg és ezzel együtt jár a tudatban történő kvantumugrás lehetősége is. Mi lenne akkor, ha megengednéd magadnak annak elismerését, hogy egy isteni galaktikus küldetésben veszel részt? Mi van akkor, ha ez az utazás eonok óta megkezdődött, évezredeken keresztül bontakozott ki és most eljött az ideje, hogy hiperszonikus sebességre kapcsoljon?

     Azért osztjuk meg veled ezt az információt, mert a titkok ideje lejárt. Készen állsz arra, hogy teljes mértékben felébredj az álomból? Készen állsz vagy sem, de ébredezel! Valójában ezért olvasod most ezt a könyvet is!
     Mi történik a kapcsolatainkkal az energetikai újrahangolódás univerzális áramlatában?
     Valóban elengedték az összes eddigi karmánkat? Honnan tudhatjuk, hogy a megfelelő ösvényt választottuk? Hogyan éljünk a szívünkből? Hogyan oldjuk meg a félelem-harag körforgását, mely végső soron a gyűlölethez vezet, és eltávolít isteni lényegünktől?

     A korábbi évszázadoktól különbözően, a bolygó rezgésszintje most energetikai támogatást biztosít ahhoz, hogy felismerjük saját lényünk örökkévaló igazságát és ismét összekapcsolódjunk lelkünk tudásával.

     Élvezd a könyvön keresztül megnyilvánuló arkangyali kommunikáció közvetlen csodáját. Használd a könyvben található energetikai gyakorlatokat, meditációkat, megerősítéseket, technikákat és tanácsokat, melyek segítenek szívből megérteni, átélni a felemelkedéshez vezető ösvény lépéseit energiameződ megnyitásán keresztül.

     Üdvözlégy a galaktikus Öröm idejében, amikor az Utazók hazatérnek!

      

     Lótuszka


       bővebben...
      
     ---
     vissza az elejére