Az EMF hatása a GDV módszer méréseinek tükrébenVégtelen szeretet jelképe GDV - Gas Discharge Visualisation - Gáz Kibocsájtás Vizualizáció

A GDV az emberi ujj fotonkibocsájtását mérve igen érzékeny képet ad az energia-mező állapotáról.

GDV - A UCL erősítéseAz első sor a vizsgálati személy ujjából kisugárzó energia képét mutatja az EMF kezelést megelőzően. Az energia eloszlása elég egyenlőtlen, az erőteljes kiürítési minták részlegesek (világoskékkel ábrázolt részek), a kiürítés-mentes részek pedig az energiahiányt jelzik az erőtérben. A teljes energia mező elég gyenge és egyenlőtlen eloszlású energiaképet mutat az EMF kezelést megelőzően. A kezelést követően (alsó sor) a kliens energia mezőjében nyilvánvaló változások figyelhetőek meg. A kiürítő minta az EMF kezelést követően sokkal erőteljesebb lett és az energia eloszlás is egyenletesebb. A szabad-elektronok száma erőteljesen megnövekedett, ami a tesztelt személy erőterének nagyobb töltés és feszültség-hordozó képességét jelzi. A kiürítési minta egyenletessége erősebb energiaáramlásra enged következtetni az erőtérben (EMF kifejezéssel élve: at UCL-ében).

GDV - Az energiaszint emelkedése az EMF kezelés hatására

A valóságteremtő erőtere az EMF kezelés előtt (bal oldal) világosan mutatja az energia hiányt és az energiaáramlás blokkoltságát. Az energiamező általánosságban elég kiegyenlítetlen, ami a kiegyenlítetlen fizikai és/vagy mentális-érzelmi állapotra utal.
Az EMF kezelést követően (jobb oldal) sokkal erősebb és kiegyenlítettebb energiaállapot látható a valóságteremtő erőterében. Ez a magas szintű kiegyenlítettség arra utal, hogy a test összes szerve energetikai változáson ment át a kezelés alatt. A kezelés alatt elért energia mennyiség és kiegyenlítettség kiemelkedő a kezelés előtti állapothoz képest.
A kezelés alatt a valóságteremtőt nem érintette meg a kezelő, és semmiféle technikai eszközt sem alkalmazott. A valóságteremtő erőterében tapasztalt energia- és egyensúly-erősödés a kezelő által a valóságteremtő UCL-én végzett energiamunka eredménye. Mindez erős rezonancia jelenlétét feltételezi a valóságteremtő erőtere és a kezelő erőtere között.

GDV - Az energiaszint emelkedése az EMF kezelés hatására a kezelőnélEMF kezelés adásakor
a kezelő meghatározott protokollt követ a kezelés előkészítésre és lefolytatásra vonatkozóan. Ez kihat mind a kezelő, mind pedig a kliens erőterére.
A GDV Diagram jobb oldali imázsa a kezelő erőterét mutatja a kezelés lefolytatását követően. A szervezet fizikai szintje (kék vonal) a minden szerv számára normál energiaszintet jelentő zöld sávban van. Enyhe energiahiány mutatkozik a cerebrális zóna érfalaiban, amely az agy megnövekedett vérkeringési igényével illetve folyadék felhasználásával hozható összefüggésbe.
A szervezet mentális és érzelmi energiaszintje megemelkedett az EMF kezelés alatt és a legtöbb szerv esetében a fizikai szintet túlhaladta. Ez az eredmény világosan jelzi a mentális és érzelmi energia egyensúlyban történő növekedését az EMF technika praktizálásakor. A kezelő erőterében az általános energiaszint magasabb, mint a fizikai szint. Ilyen kiegyenlített energianövekedés a fizikai szinten túl, mentális aktivitással érhető el.
Jól képzett kezelő képes az energiaforrás ilyen állapotába kerülni magas gyakorisággal adott kezelésekkel. Minél kiegyenlítettebb a kezelő a kezelés lefolytatásakor, annál hatékonyabb a kezelés.

A szeretetenergia az egyensúly kreatív forrása

GDV mérések eredményei
azt mutatják, hogy a szívcsakra a legerősebb, amelyet a GDV Normalizált energetikai értékkel fejez ki.
Továbbá a szívcsakra többi csakrához viszonyított egyensúlya igen stabil. Ez a GDV fizikai-érzelmi kiegyenlítetlenség paraméterének kisebb variációjával kerül kifejezésre a szívcsakrára vonatkozóan.


---
vissza az elejére