EMF Balancing Technique®

Az EMF Balancing Technique® - Emberi elektromágneses erőtér Kiegyenlítő Technika a mai idők energiakezelése, amelyet Peggy Phoenix Dubro fejlesztett ki. Önmagunk energetikai lényként való megismerése  az energia anatómiánk, a  Háló felfedezésével kezdődik, és az abban rejlő lehetőségek folyamatos feltárásával illetve a rendszer működtetésével folytatódik... ennek végső módja pedig  a személyes energia fókuszált kinyilatkoztatásával a vágyainkat tükröző valóság létrehozása..
A kezelések alatt a fogadó az erőterében tárolt energiatöltéseiből szortírozva, az egyéni én-t a teljességével való következő egyensúlyhelyzetre kalibrálja.  Erről, a megértésével összhangban lévő új rezgésszintről aztán a kezeléseket fogadó egyén tudatos összpontosítással a szándékai megvalósítására áramoltatja ki legbecsesebb forrását, személyes energiáját..

EMF Balancing TechniqueAz I-IV.Fázisokban megismered a Hálódat, megérted és a szándékoddal elősegíted az ott található elektromágneses töltések átrendezését (kalibrálását) a bölcsesség és szeretet egyensúlyára, (I.Fázis), a múltad átfordítására a valóságteremtésed támogatására (II.Fázis), a teljességed  sugárzására és a tudatos jelenlétre (III.Fázis) és a jövőbeli lehetőségeid kiválasztására és azok megvalósításának a felerősítésére (IV:Fázis)
Ezzel  az energia-anatómiádat a legmegfelelőbb  késztetésre hangolod, a mindenkori megértésed szerinti új egyensúlyra önvalóddal. hogy teremthesd magadnak a lehető legmegvilágosodottabb életet.

Az V-VIII.Fázisokban tudatosan elkötelezheted magad az új erőd finom lebontására és az általad kiválasztott mestertulajdonságokra irányítására a mindennapi életben. Ezzel a tudatos elkötelezettséggel új energiamintákat hozol létre, amelyek tovább serkentik a fejlődésedet.

A IX-XII.Fázisokban  Harmadik vagy kapcsolati Hálók megértésével és alkalmazásával hatalmas eszköz birtokába kerülsz a kapcsolataid valóságának formálásához. Egyetemes/univerzális emberként még nagyobb felelősséget vállalsz a teljességed energiájából történő valóságteremtés folyamatában, tudatosan alakítva a valóságod különböző vonatkozásaival fennálló kapcsolataid valóságát (IX.Fázis). Bátran haladsz az egyetemes/univerzális egység energiaszintje felé, ahogy tudatosan kifejleszted magadban önmagad szülői (X.Fázis) és partnerkapcsolati (XI.Fázis) igényeit. 

A XII.Fázisból Fejlődéstörténeted teremtőjeként emelkedsz ki, az egyetemes egység egyedi energiamintáinak megjelenítésével. Tudod, hogy képes vagy az energiád és a fejlődésed alakítására, irányítására és menedzselésére. A XII.Fázis szándéka az evolúció-teremtői gyakorlat örömteli kifejlesztésének elősegítése.

2009 szeptemberében Peggy személyesen adta át nekünk a technika XIII. Fázisát, Az evolúció teremtőjének útja, a HálóLogika ereje címet viselő alfa-omega fázist, amely kiválóan alkalmas a technika erejének megtapasztalására a belső bölcsességed igényeinek megfelelően. Ez a fázis alkalmas a Hálóban rejlő összes lehetőség aktiválására annál, aki még nem találkozott az EMF energiahangolásaival, aki az első négy, vagy az V-VIII. fázisok után  veszi fel, felébresztheti a többi fázis speciális rezonanciáit. Aki pedig a sorozat koronájaként tapasztalja meg a XIII. Fázist, egy újabb beteljesülést élhet meg. Bármelyik szinten is vagy a technika alkalmazásával, ezzel a kezeléssel felébresztheted, frissítheted a személyes energiádat: a gondolataid, szavaid, érzelmeid és cselekedeteid töltéseit nagyobb erőre és fókuszra hangolhatod. Átszervezheted, újra-összpontosíthatod a személyes energiádat a valóságteremtésed igényre-igazítása céljából. Ez a kezelés egyénileg és csoportosan is megtapasztalható.

A kezelőket a világ több mint 70 országában különféle szándékokkal keresik fel, mint béke -, nyugalom-érzet, egyensúly az önvalóval, gyógyulás, önismeret, tudatos valóságteremtés...

Te is megtapasztalhatod a mai idők szellemtől származó ajándékát.

Részletes információk az EMF kezelésekről és képzésekről:

Az EMF kezelések hatása a GDV ( Gas Discharge Visualisation) módszer méréseinek tükrében: Bővebben >>> Új!!---
vissza az elejére