Solfeggio frekvenciák  -  a szív hullámhossza

A nyugati zenében az A hangot 1953ban a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet ( ISO) 440Hzre szabványosította, bár a 432 Hz van harmóniában a föld és az univerzum természetes rezonanciájával. Vesd össze az ősi Solfeggio frekvenciák csodás, az univerzummal összhangra hangoló hatásával, és azzal, amit Nicola Tesla mondott a 3-6-9 számokról.

A világegyetem vibrációs / oszcillációs jellegének újrafelfedezése, és széleskörű tanulmányozása azt mutatja, hogy ez a kortárs nemzetközi koncert hangmagasság szabvány egészségtelen hatást kelthet, vagy antiszociális viselkedést okozhat az emberi lények tudatában.

Az A = 432Hz, az úgynevezett Verdi "A" egy alternatív hangolás, amely matematikailag összhangban van a világegyetemmel. A 432 Hz-en alapuló zene jótékony gyógyító energiát továbbít, a matematika tiszta hangja, ami a természetben alapvető."Ha meg akarod találni az Univerzum titkait, gondolkodj energiákban, frekvenciákban és rezgésekben!"  - Nikola Tesla


Mi az a 440 Hz?
 
"A 440 Hz egy természetellenes hangolási frekvencia szabvány, mely eltávolítja a szent rezgések szimmetriáját és felhangjait, hadat üzenve a nyugati ember tudatalatti elméjének." - L. C. Vincent
Dr. Leonard Horowitz "Zenei Kultusz Kontroll" című tanulmányában azt írja: "A zenei ipar ezt a megszabott tulajdonságú frekvenciát arra használja, hogy az embereket nagyobb agresszió, pszichoszociális nyugtalanság felé 'terelje', és ez az érzelmi stressz az embereket fizikai betegségekre hajlamosítja."

A jelenlegi hivatalos hangskála csökkentően hathat nem csak a fiatal generációk rezgésszintjére, hanem mindenkiére, a gondolatokat a zavar, diszharmónia és az egység hiánya felé 'terelve', ami a test szintjén  különféle diszharmóniákon át, végső soron betegségekhez vezethet.

A 432 Hz és a 440 Hz közötti különbség. Hallgasd és értsd meg!


Folytatás>>


A szeretet 528 Hz frekvenciájaA szíved a saját univerzumod közepe. A szíveddel teremted a valóságodat ... Befolyásolni tudod az energetika multidimenzionális világát a saját vágyaidnak megfelelően... légy hálás a forrásra való ráhangolódási képességedért. Emeld a tudatodat, hogy megértsd, mi zajlik valójában...

Hol kezdenéd a tudatemelésedet? A szeretet rezgésszintje az 528 Hz, és ennek a frekvenciának az adó-vevő állomása az emberi lényben a szívmező.
 

Dr. Leonard Horowitz szerint az 528 Hertz az a frekvencia, amely központi szerepet játszik a „teremtés zenei-matematikai mátrixában”. Minden más korábban felfedezett hangnál jobban rezonál a minden szívben megtalálható „SZERETET FREKVENCIA”.

A Szeretet frekvenciája egy „Csoda” hang az eredeti szolfézs zenei skálán.  A kutatók egymástól függetlenül megerősítették, hogy ezeket az alapvető kreatív frekvenciákat használták az ókori papok és gyógyítók a fejlett civilizációkban ahhoz, hogy csodákat műveljenek és áldást osszanak.

 

Victor Showell, matematikus az 528-as számot meghatározónak találja az ókori Pi, Phi esetében, és az arany középút mindenhol nyilvánvaló a természetes megtervezettségben. Vic Showell és John Stuart Reid (az akusztikai kutatások és a kimatikai mérések úttörője) bebizonyította, hogy az 528 létfontosságú a körök és a spirálok szakrális geometriája számára, amelyek összhangban vannak a DNS felépítéssel és hidroszonikus szerkezetátalakítással.

 

Az 528 osztható hattal, ami a fizikai teremtés egy ikonja. 5+2+8=15, és 1+5=6 a püthagoraszi matematikát alkalmazva). A 6-os szimbólum tükrözi a „csigavonalban történő ereszkedést/alászállást a mennyből a föld teljességébe”. Valójában, a Szeretet frekvenciája sarkalatos lehet minden energiának és anyagnak a valóságba történő közvetítésében/sugárzásában a fizikai törvények szerint.

 

A Szeretet frekvenciájának a meghatározása

 

Az 528-at a „Csoda” hangjaként ismerjük, amely figyelemreméltó és rendkívüli változásokat hoz létre. Dr. Joseph Puleo a latin szótárakat és a Webster’s Dictionary rejtett bejegyzéseinek felhasználásával elemezte ki a hang jelentését. A „Mi” hangot így jellemzik:

 

1. Rendkívüli esemény, amely felülmúl minden ismert emberi erőt vagy természetes energiát és isteni vagy természetfeletti oknak tulajdonítható, kiváltképp Istennek.

 

2. Valaminek a kiváló vagy felülmúló példája; csoda, csodálatos dolog [1125-75]; ME <L Miraculum=Mira(Ri), ami csodálni való. fr (francia): megfigyelés, megcélozva a fényt. (gestorum: gesztus; mozdulatok, amelyek kifejezik a gondolatot, az érzelmet; minden olyan intézkedés, kommunikáció stb., amelynek célja a hatás.)

 

Az 528 Hz hang kapcsolatban áll a „DNS-javítással” is.


Folytatás>>---
vissza az elejére