DNS, a Tudás Fája, kundalini, csakrák és felemelkedés


 

A diagramm azt mutatja, hogyan vesz részt a vortexen alapuló matematika a tudat fraktál természetében és felemelkedésének folyamatában, amin keresztül megy. (ML2/T)+X2+Y2-DT2  kifejezés / képlet az arra használt formula, amivel a tudat  és a lélek felemelkedését jelzik. Az (ML2/T) a foton X2 és Y2 két olyan finom energia jelölésére szolgál, amik a felemelkedés idejében vannak jelen, ami segít kiiktatni a távolságot/teret és időt az egyenletből, hogy egy olyan állapotot eredményezzen, ami hirtelen kiterjed a végtelenbe.        

 

Minden tudat(os) tapasztalat, amit múlt, jelen és jővőnek hívunk részei egy álló / rögzített / hullámnak, ami jelen van egy fotonban, ami tartalmaz/ magába foglal egy részecske és hullám aspektust neki ?????? (ezt a mondatot abszolút nem értem sajnos, nem bírom összerakni)

 

A foton hullám aspektusa hullámok spiráljába rendezi / okozza ?? nagyon hasonlóan, mint ahogy a DNS mintájában látható. A Rodin tekercs/spirál (lásd a fraktál matematika videókat 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13) , ami a foton atomi modellje azt mutatja, hogy ez egy megrekedt / elkapott / rögzült   álló/rögzített hulláma a valószínűségeknek/potenciáloknak egy elektromágneses tóruszon (=magházon) belül. Ezek az elektromágneses magházak alkalmasak arra, hogy információt közvetítsenek/továbbítsanak és fogadjanak  magukba, mint a tiszta energia élő cellái/sejtjei.

 

Ez az energiaspirál az, amit tekinthetünk Isten ujjlenyomatának az univerzum – amiben élünk - teremtésének építésében és az életében, amit mindennap tapasztalunk. Ez az ujjlenyomat cselekvésben lévő fény, ami hozzájárul az élet azon képességéhez, hogy létezzen amióta az élet maga csak a fény egy fortélya/trükkje, ami megteremti egy holografikus vagy illuzórikus/látszólagos dimenziót, ami az érzékeinkhez kötődik. Minden egyes egyén, aki a Földön létezik, a fényt ezeken a fotonokon belül használja arra, hogy megteremtse a fénytestét, amivel halála után rendelkezik. Emberi testünk sejtek trillióiból áll, amik mindössze születésünk egyetlen sejtjéből sarjadtak, ami az ősrobbanás tulajdonságaival is összefüggeni látszik.

 

Minden ember a Földön anyja és apja közötti Big Bangban (ősrobbanásban) teremtetett/jött létre és úgy tűnik az univerzumnak erre hasonló mintája van - ha a szülői aspektusaira gondolunk/asszociálunk – ahogy Istenre is. Az emberi lélek és tudat(osság) maga az ,ami fejleszti saját fénytestét a „mennyekben” (a szövegben angolul: heavens) az adott egyént/személyt felépítő; információt, emlékeket és tudatosságot tartalmazó; kódolt fotonok (össze-)gyűjtése által. Ahhoz, hogy egy személy elérje a felemelkedés folyamatát fel kell építeniük a saját testük fénysejtjeit, hogy újra születhessenek belé. Ha nem képesek véghezvinni/megtenni ezt akkor ez a fénytest elvesztését fogja eredményezni, ezáltal „eldobva” a személy információit, emlékeit és tudatosságát a nem létezésbe, más szavakkal „abortálják magukat” (=megszakítják maguk folytonosságát).

 

A kozmikus szövedék és az idegszövedék/hálózat közötti kozmikus összehasonlítás azt mutatja , hogy van egy mennyei formában „történő” létezés, ami egy magasabb szinten él a mennyekben minden más ismert változattal, amit Isten teremtett. (az angol szövegből a „verses” szót változat-nak fordítottam, de semmilyen formában nem találtam a szótárakban, lehet hogy vmi teljesen mást jelent)     

AZ EMBERI DNS EGY BIOLÓGIAI Internet és sok tekintetben a mesterségest messze meghaladó. Orosz tudományos kutatás direkt és indirekt módon (meg)magyaráz jelenségeket, úgy mint a látnoki képességet, az intuíciót, spontán és távgyógyulást, öngyógyítást, megerősítő technikákat, szokatlan fényt/ aurát emberek körül (nevezetesen spirituális mesterek esetében), gondolat általi befolyást időjárásra és még sok más dolgot. Továbbá bizonyítható a gyógyítás egy teljesen új módja, amiben a DNS befolyásolható és újraprogramozható szavak és frekvenciák által anélkül, hogy kivágnának belőle, vagy kicserélnének benne egyes géneket.

 

http://wakeup-world.com/2011/07/12/scientist-prove-dna-can-be-reprogrammed-by-words-frequencies/

 

„Wormholes” (ezt az nagol szót sehol sem találtam) a DNS ünkben. Pjotr Garjajav és kutatócsoportja a olyan jelenségek tudományos alapja után kutatott, mint a látnoki képesség, a spontán gyógyulás, a megerősítések sikerei, aurák és emberek csoportjának szándéka által időjárási minták befolyásolása. Most ezek a kutatások feltárták, hogy a DNS szavak és frekvenciák által újraprogramozható – ezzel egy teljesen új területet felfedezvén a gyógyítás terén.

 

http://www.realitysandwich.com/wormholes_our_dna

 

A DNS-ünk szálai, a szaruhártyánk, a hópelyhek, a fenyőtobozok, a virágszirmok, a gyémánt kristályok, a fák ágai, a nautilus (csigaházas polip) háza, a csillag ami körül forgunk, a galaxis aminek részei vagyunk, a levegő amit lélegzünk és minden életforma, ahogy mi ismerjük őket időtlen geometriai kódokból emelkedik ki.

 

DNA
http://youtu.be/jKMwLrbYyJ0

The DNA Manifesto
http://www.goldenmean.info/dnamanifesto/

Len Horowitz - DNA is a Torsion field antenna
http://youtu.be/Z6adHSKxF2A

Spiritual DNA Serpents
http://youtu.be/rJKJ65o7QDc

Tree of Life
http://youtu.be/XB5ENQwtS1E

Kundalini Chakra System Explained - 1 of 3 http://youtu.be/s0aSql-IUts

Alex Grey - Chakra Kundalini Awakening
http://youtu.be/2o2GfaWEBdM


- Credit to Marko Rodin

Fordította: Blahovits István


 

 

There is no END
There is no BEGINNING
The END is the BEGINNING
α = Ω

HRONOS – time
NOAH – savior
NOUS – anima mundi

HRONOYA – Saving the soul of the world through understanding TIME…

The human perception of time is closely related to birth and death. Throughout ages, civilizations had struggled to explain reality through cycles of celestial bodies. Humans have created numerous calendars and calculate ages on religious basis still. The modern times are synchronized to the Gregorian, Julian or Jewish calendars put together by religious authority. Thus our perception of time is not just inherent in religion, but localized to the cycles of our planet, Sun and Moon motion and revolution. The obscured Solar calendar of ancient pagans surfaces as the modern Christian calendar in which celestial events are mystified in religious ceremonies not understood by the common man.

Hronoya is a prophecy for the new mankind, opening the door to global understanding of the importance of time cycles consciousness, and the adoption of the new scientific thought on TIME – THE NEW SCIENCE OF TIME.

The continuity of TIME and SPACE is poorly understood. Measuring devices and technology, created and adopted to our sensory perception are further limiting mankind's ability to follow it's galactic purpose. In fact, scientific “progress” is actually pushing this understanding to a dead end. Human genetically inherited abilities to perceive eternity is being destroyed by focus on sensory fulfillment and synchronization of body cycles to destructive frequencies. The typical human work day is blinding consciousness and numbing the fine tuning of the brain, making it impossible for a common man to experience frequencies beyond local. The irrational exuberance and destructive consumption of resources had already written a new cycle of mankind. On the ruins of today a new human race will find a cosmic way.

When was the beginning of time ?
Is this universe in perpetual motion ?

Hronoya is leading metaphysics to become new physics. Solution to slavery to unnatural cycles of living is understanding the fabric of time and it's relation to matter and space. The electromagnetic spectrum is perceived as SPACE and TIME is perceived as vibration in the electromagnetic spectrum. The perceived cosmos is electrical in nature. It constitutes an infinite series of resonant LC circuits (inductive/capacitive), where MASS is perceived as stored out of TIME (potential difference) owning it's existential frequency.

The key to understanding of this concept is shown to us as the mechanism of Earth's magnetic field-Earth's rotation and the Sun-Earth connection through the breath of the Solar wind. The soul of the world (Anima Mundi) perceives TIME through interaction of the Solar wind and the Earth's magnetic reconnection . This is the point of unity of the opposites in Earth's dipole magnetosphere. Thus the Earth's breathing of the Solar particles induces MASS in our planetary capacitor. HRONOYA is to unify electricity, magnetism and gravity in the point of magnetic reconnection of a MASS VEHICLE IN PERPETUAL ROTATION.

The NOYA prophecy describes the mechanism of TIME MIRRORING, an apparatus to function as a resonator of the Earth's magnetic reconnection (the Anima Mundi). TIME MIRRORS will be used by humans to create rifts in TIME/SPACE fabric. The TIME MIRRORS will change human perception of energy as consumption of time rather than mass.

 

 

Akademia NOIA
Belgrade, Serbia
www.n01a.org

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

DARK ENERGY TECHNOLOGY - Theory and science of the Rainbow Bridge

WORLD FORUM OF SPIRITUAL CULTURE Astana (Kazakhstan) 18-20 OCT 2010
Section 5: "Global Strategic initiative of the World Civil Society: NOOSPHERIC ETHICAL - ECOLOGICAL CONSTITUTION FOR MANKIND"

The Way Of Noosphere Spiritual Ecology Is The Only Resolution To The Planetary Crisis! Clean The Global Mind Of Pollution!

El Camino de Ecología Noosfera espiritual es la única solución a la crisis planetaria! Limpiar la mente global de la contaminación ...

"The Noosphere will become a way of knowing as a way of being,
completely integrating Noosphere downlink in human resonance systems. The way of Noosphere Spiritual Ecology is the only way to resolution of the planetary crisis. The mental field is the world of cause as we only see the poisonous effects growing on this planet. The plants, the waters, the animals, humans and moments... They all fall from the heavens rather than grow from the ground! It is the poisons of the global mind that poison the Earth! To change the course of humanity, we need to take away the pollution between the planetary causal and phenomenal so that all can become the embodiment of truth."
Boris Petrovic, World Forum of Spiritual Culture, Astana 2010

http://www.noosphereforum.org
http://www.newhumanity.ru
http://www.astanaforum.kz

"Mankind taken as a whole is becoming a powerful geological force. Humanity's mind and work face the problem of reconstructing the biosphere in the interests of a freely thinking mankind as a single entity. The new state of the biosphere that we are approaching without noticing it is the Noosphere."
(Vladimir Vernadsky, The Biosphere)

The word "Noosphere" was coined in analogy with the "geosphere", the world or layer of dead matter, and the "biosphere", the world or layer of living matter. Beyond and superimposed on these spheres lies another dimensional sphere, the "noosphere", from Greek "noos, nous" = "mind", and "sphaira" = "globe", a figurative envelope of conceptual thought, or reflective impulses produced by the human intellect. I's presence is strongly felt and its influence is all-pervading.

The concept was first formulated by Vladimir Verdansky and elaborated by Pierre Teilhard de Chardin.

"Pushed one against the other by the growth of their number and by the proliferation of their connections,approached one to the other by the reawakening of a common force and by the feeling of a common anxiety,the future human kind will form nothing but an unified consciousness".(Teillhard De Chardin)

The unification of humanity on a world scale coincides with the emergence of a Noosphere, the world of thought, the global consciousness. Willingly or unwillingly, all our desires and needs converge to the same final goal, the Omega point.


Noosphere, according to the thought of
Vladimir Vernadsky and Teilhard de Chardin,
denotes the "sphere of human thought".
The word is derived from the Greek (nous "mind") + (sphaira "sphere"),
in lexical analogy to "atmosphere" and "biosphere".

In the original theory of Vernadsky, the noosphere is the third in a succession of phases of development of the Earth, after the geosphere (inanimate matter) and the biosphere (biological life). Just as the emergence of life fundamentally transformed the geosphere, the emergence of human cognition fundamentally transforms the biosphere. In contrast to the conceptions of the Gaia theorists, or the promoters of cyberspace, Vernadsky's noosphere emerges at the point where humankind, through the mastery of nuclear processes, begins to create resources through the transmutation of elements.PLANETARY ASCENSION FINAL SYNERGY THE ROSE OF THE WORLD NOOSPHERE

Boris Petrovic

"Graal" reflects a journey through culture, religion and science interacting as materializing symbols. It stands as a decryption of the horizon between physical and spritual existence towards final unity of physics and metaphysics. the seed of cosmic voyage and consciousness expansion of mankind. Depicted with inventions of NIKOLA TESLA, revealing the deepest secrets of the legacy of this extra-terrestrial spirit. It's essence is in physical evidence of the harmony of existence, creation of the almighty.

Holy Grail as a placenta of all-expanding time-spiral and the birth in spirit of new mankind on planet Earth, an event written about in all world religions and scriptures from the beginning of words, as blood of the collective being, as the food of human spirit. It is a road, beginning with initiation of consciousness through travelling to a Black Hole, the neverending road to pre-beginning, the end of past and present. It's task is collapse of 3-dimensional existence, opening the door to Heavenly Jerusalem, through the knowledge and use of blood-flow of the Solar system, magnetic fields of planets and the solar wind.
Phenomenon of Ascension, explained as contraction of space and time of microcosmos, made by the human hand with the guidance of higher agents, made through will of mankind towards opening the holographic memory of creation, using gravitational disturbances in Earth's orbit, and for the glory of the timeless kingdom.

http://www.n01a.org
http://www.scribd.com/hronoya

Institute for new cosmology and the science of time
Category:  Science & Technology
Tags:  HAARP HOLY GRAIL WORLD SOUL ASCENSION BLACK HOLE FREQUENCY IMPLOSION TIME SHIFT 2012 TESLA HIGHER DIMENSION STARGATE WARP SCALAR WAVES RESONANCE WARDENCLYFFE

 

 

PART 1

HRONOYA - a lecture by Boris Petrovic.

The institute of new cosmology and the science of time

http://www.n01a.org
http://www.scribd.com/hronoya


...The Earth's magnetic field acts as a cocoon for the spirit-matter transfer of the Anima Mundi. The Earts north and south magnetic poles are dual manifestations of the brain of Anima Mundi. The Earth as a collective being is open to the Solar wind with it's magnetic eye. The Solar wind is the blood of the Solar system collective being, and is the fuel to the functioning of Anima Mundi.

The Earths magnetosphere magnetic reconnection and it's perpetual inversion acts as a receiver of this soul-matter transfer. All embodied souls have passed through the gates of the heart of the Anima Mundi Earths magnetic reconnection. Harmonic oscillation of the magnetic reconnection is the essence of Earths movement (macrocosmos) and spin (microcosmos)... Category:  Science & Technology
Tags:  HAARP ANIMA MUNDI WORLD SOUL ASCENSION TIME SHIFT TESLA MAYAN CALENDAR 2012 NOOSPHERE NOUS ENERGY FREEDOM KARMA AKASHA IONOSPHERE WARDENCLYFFE OMEGA POINT

 

 

 

PART 2

HRONOYA - a lecture by Boris Petrovic.

The institute of new cosmology and the science of time

http://www.n01a.org
http://www.scribd.com/hronoya

...The Earth's magnetic field acts as a cocoon for the spirit-matter transfer of the Anima Mundi. The Earts north and south magnetic poles are dual manifestations of the brain of Anima Mundi. The Earth as a collective being is open to the Solar wind with it's magnetic eye. The Solar wind is the blood of the Solar system collective being, and is the fuel to the functioning of Anima Mundi.

The Earths magnetosphere magnetic reconnection and it's perpetual inversion acts as a receiver of this soul-matter transfer. All embodied souls have passed through the gates of the heart of the Anima Mundi Earths magnetic reconnection. Harmonic oscillation of the magnetic reconnection is the essence of Earths movement (macrocosmos) and spin (microcosmos)... Category:  Science & Technology
Tags:  HAARP ANIMA MUNDI WORLD SOUL ASCENSION TIME SHIFT TESLA MAYAN CALENDAR 2012 NOOSPHERE NOUS ENERGY FREEDOM KARMA AKASHA IONOSPHERE WARDENCLYFFE OMEGA POINT

 

SETI has a problem of tunnel perception:
The NOOSPHERE - Humanity at Bifurcation point, Conscious evolution

http://www.scribd.com/doc/23747099/Nikola-Tesla-the-Problem-of-Increasing-Human-Energy

"WORLD SYSTEM OF WIRELESS TRANSMISSION OF ENERGY", Telegraph and Telephone Age,
Oct. 16, 1927.; "The "Magnifying Transmitter" and Earth Resonance;


Nikola Tesla:

"...The mode of propagation of the currents from my transmitter through the terrestrial globe is most extraordinary considering the spread of the electrification of the surface. The wave starts with a theoretically infinite speed, slowing down first very quickly and afterward at a lesser rate until the distance is about six thousand miles, when it proceeds with the speed of light. From there on it again increases in speed, slowly at first, and then more rapidly, reaching the antipode with approximately infinite velocity. The law of motion can be expressed by stating that the waves on the terrestrial surface sweep in equal intervals of time over equal areas, but it must be understood that the current penetrates deep into the earth and the effects produced on the receivers are the same as if the whole flow was confined to the earth's axis joining the transmitter with the antipode. The mean surface speed is thus about 471 200 kilometers per second - fifty-seven per cent. greater than that of the so-called Hertz waves - which should propagate with the velocity of light if they exist. The same constant was found by the noted American astronomer, Capt. J. T. T. See, in his mathematical investigations, for the smallest particles of the ether which he fittingly designated as "etherons". But while in the light of his theory this speed is a physical reality, the spread of the currents at the terrestrial surface is much like the passage of the moon's shadow over the globe.

Cosmic Hide and Seek: the Search for the Missing Mass
Does Dark Matter Encircle Earth?

Tesla-vs-Einstein
Tesla-and-Einstein-Were-Both-Right
Nikola-Tesla-Faster-Than-Light

It will be difficult for most people engaged in practical pursuits to measure or even to form an adequate conception of the intensity of inspiration and force I derive from that part of my work which has passed into history. I have every reason to consider myself one of the most fortunate men, for I experience incessantly a feeling of inexpressible satisfaction that my alternating system is universally employed in the transmission and distribution of heat, light and power and that also my wireless system, in all its essential features, is used throughout the world for conveying intelligence. But my pioneer efforts in this later field are still grossly misunderstood..."

http://www.scribd.com/doc/23768693/Nikola-Tesla-World-System-of-Wireless-Transmission-of-Energy

http://www.scribd.com/doc/15794890/Nikola-Tesla-The-Moons-Rotation

Map of the observable universe (NASA/WMAP)

In 1983, Mordehai Milgrom, a physicist at the Weizmann Institute in Israel, published three papers in Astrophysical Journal to propose a modification of Newton's law of gravity.

Usually the equation F=ma (force = mass X acceleration) solves your basic acceleration problems. But it doesn't explain the observed rotation of galaxies. MOND (Modified Newtonian Dynamics) suggests that at low values of acceleration, the acceleration of a particle is not linearly proportional to the force. MOND adds a new constant of nature (a0) to physics, besides the speed of light and Planck's constant. Above the constant, accelerations are exactly as predicted by Newton's second law (F=ma). Below it, gravity decays with distance from a mass, rather than distance squared. This constant is so small that it goes unnoticed with the large accelerations that we experience in everyday life.

A pedagogical introduction to MOND (Modified Newtonian Dynamics) can be found in Bekenstein, who characterizes MOND as follows: "Relativistic MOND as here described has developed from the ground up, rather than coming down from the sky: phenomenology, rather than pure theoretical ideas."

A modification of the law of gravity, requires that the acceleration due to gravitational force does not depend simply upon the mass m, but upon the form mμ(a/a0), where μ is some function approaching the value one for large arguments and a/a0 for small arguments, and a is the acceleration caused by gravity and a0 is a natural constant, a0 ≈ 10−10 m/s2.The centripetal accelerations of stars and gas clouds at the outskirts of spiral galaxies tend to be below a0.

If Newton's gravity holds true, the dark matter needed in the dwarf galaxies has constant density in the center which is contrary to theoretical predictions, which suggest density should rise to the center.

 


 

 

      

http://www.myspace.com/nik _didge : let the music cleanse your soul

 

ASCENSION APPARATUS FUNCTION

http://www.scribd.com/doc/3936178/TESLA-HOLY-GRAIL-ASCENSION-The-Problem-Of-Increasing-Human-Energy-Boris-Petrovic

http://www.scribd.com/doc/14124001/Boris-Petrovic-HRONOYA-ASCENSION-APPARATUS

http://www.scribd.com/doc/14124075/HRONOYA-Metaphysics-Revelations-ASCENSION

http://www.scribd.com/doc/19366228/Hronoya-Bible-Revelation-11-the-Two-Witnesses-Return-of-Christ


STAR-GATE ENGINEERING - FOR THE GALACTIC HUMAN

 

ASCENSION APPARATUS SCIENCE

 

http://www.scribd.com/doc/21117511/An-Electromagnetic-Black-Hole-Made-of-Meta-Materials

http://www.scribd.com/doc/14143933/Upper-Atmospheric-Lightning-Red-Sprites-Blue-Jets-and-Elves

http://www.scribd.com/doc/14144039/A-Giant-Breach-in-Earths-Magnetic-Field-

http://www.scribd.com/doc/14144376/Scientists-Find-a-Magnetic-Null-in-Nature

http://www.scribd.com/doc/14145050/Geomagnetically-induced-currents

http://www.scribd.com/doc/14145355/Understanding-the-Sun-and-Solar-System-Plasmas

http://www.scribd.com/doc/14145530/Anthony-L-Perratt-The-Legacy-of-Birkelands-Plasma-Torch

http://www.scribd.com/doc/14145750/Anthony-Peratt-Characteristics-for-the-Occurrence-of-a-HighCurrent-ZPinch-Aurora-as-Recorded-in-Antiquity

http://www.scribd.com/doc/14145801/Thomas-Potemra-Alfven-Waves-and-Birkeland-Currents

http://www.scribd.com/doc/14145834/Plasma-Physics-from-Laboratory-to-Cosmos-The-Life-and-Achievements-of-Hannes-Alfven

http://www.scribd.com/doc/14145942/HAARPs-THREAT-TO-THE-VOICE-OF-THE-PLANET

http://www.scribd.com/doc/14146000/Masaaki-YamadaPhysics-of-Magnetic-Reconnection

http://www.scribd.com/doc/14146044/Magnetic-Null-in-a-3D-Reconnection-Event-in-the-Earth-Magnetotail

http://www.scribd.com/doc/14146301/Upward-Electrical-Discharges-From-Thunderstorm-Tops

http://www.scribd.com/doc/14146367/Transient-Luminous-Events-in-the-Vicinity-of-Taiwan

http://www.scribd.com/doc/21174059/ISUAL-Transient-Luminous-Jets-Recorded-in-Taiwan-2004

http://www.scribd.com/doc/14146408/Gigantic-Jets-Between-a-Thundercloud-and-the-Ionosphere

http://www.scribd.com/doc/14146850/Investigations-of-Auroral-Electric-Fields-and-Currents

http://www.scribd.com/doc/14146887/Excitation-of-the-Magnetospheric-Cavity

http://www.scribd.com/doc/14146940/Magnetic-Whirlpools-Feed-Earth-Magneto-Sphere

http://www.scribd.com/doc/14146969/Magnetic-Portals-Connect-Sun-and-Earth

http://www.scribd.com/doc/14147034/Inertial-Alfven-Waves-Mode-Conversion-Resonance-Cones

http://www.scribd.com/doc/14147057/HF-Propagation-reflecting-radio-waves-off-the-ionosphere-

http://www.scribd.com/doc/14147097/Schumann-Resonances-and-Human-Psychobiology

http://www.scribd.com/doc/14148767/Vassilis-Angelopoulos-Earth-Plasma-Sheet

http://www.scribd.com/doc/14149045/ELF-Schumann-Resonance

http://www.scribd.com/doc/14149356/William-Beaty-TESLAS-BIG-MISTAKE

http://www.scribd.com/doc/14149560/GEOMAGNETIC-STORMS-ALTERED-CHRONOME-OF-HEART-RATE-VARIABILITY-DURING-SPAN-OF-HIGH-MAGNETIC-ACTIVITY-

http://www.scribd.com/doc/14149619/A-Chizhevsky-Physical-Factors-of-the-Historical-Process

http://www.scribd.com/doc/14149664/NASA-BioMagnetics

http://www.scribd.com/doc/14149770/Klecker-Solar-Terrestrial-Relations

http://www.scribd.com/doc/14149824/How-the-Sun-Affects-Climate-Milankovitch-Cycles

http://www.scribd.com/doc/14149879/Peter-Thomson-Ball-Lightning

http://www.scribd.com/doc/14149927/Corum-Tesla-Production-of-Electric-Fireballs

http://www.scribd.com/doc/14157057/The-Hilsch-Vortex-Tube

http://www.scribd.com/doc/14157141/Helmholtz-Resonance-Helmholtz-Resonator

http://www.scribd.com/doc/14157257/Kristian-Birkeland-The-Origin-of-Terrestrial-Magnetism

http://www.scribd.com/doc/14157613/Plasma-Phenomena-Pinch-Instabilities-Oscillations-and-waves

http://www.scribd.com/doc/14160536/Magnetic-Explosions-in-Space

http://www.scribd.com/doc/14160694/Magnetic-Explosions-in-Space-Magnetic-Reconnection-in-Plasmas

http://www.scribd.com/doc/14160868/On-the-Concept-of-Moving-Magnetic-Field-Lines

http://www.scribd.com/doc/14160914/Hannes-Alfven-On-Frozen-In-Field-Lines-and-Field-Line-Reconnection-1976

http://www.scribd.com/doc/14161131/Auroras-What-Powers-the-Greatest-Light-Show-on-Earth

http://www.scribd.com/doc/14161258/Space-Magnetism-May-Hold-Secret-to-Fusion-Power

http://www.scribd.com/doc/14161284/AURORAS-Inside-the-Northern-Lights

http://www.scribd.com/doc/14161707/Formation-of-Electron-Holes-and-Particle-Energization-During-Magnetic-Reconnection

http://www.scribd.com/doc/14162372/THEMIS-Probes-View-Auroral-Sub-Storms-Bowshock-Explosions

http://www.scribd.com/doc/14162594/Andrzej-Wernik-What-is-Space-Weather

http://www.scribd.com/doc/14162962/High-altitude-nuclear-explosions-HANE

http://www.scribd.com/doc/14163329/Tesla-Wardenclyffe-Magnifying-Transmitter-Mechanical-Oscillator-Sympathetic-Resonance

http://www.scribd.com/doc/14292600/God-Diagnosed-With-Bipolar-Disorder

http://www.scribd.com/doc/14572490/Brain-Wave-of-the-Future-Brain-Computer-Interface

http://www.scribd.com/doc/14581534/SPRITES-ANGELS-ATMOSPHERIC-DISCHARGE-PlanetoPhysical-Function-of-Vacuum-Domains

http://www.scribd.com/doc/14676736/Earth-and-Atmospheric-Electricity

http://www.scribd.com/doc/14676786/Planetary-Harmonics-Neurobiological-Resonances

http://www.scribd.com/doc/14676816/E-E-RICHARDS-Earth-Power-Spectrum

http://www.scribd.com/doc/14676865/Sound-Waves-and-EM-Resonance

http://www.scribd.com/doc/14978672/HAARP-USPatentNo4686605

http://www.scribd.com/doc/15581747/Martin-W-Lo-The-InterPlanetary-Superhighway

http://www.scribd.com/doc/15582539/Gravitational-Theory-and-Resonance

http://www.scribd.com/doc/15582566/Exponential-Order-in-the-Solar-System

http://www.scribd.com/doc/15582613/Gravitational-Symmetry-Inside-the-Solar-System

http://www.scribd.com/doc/15582761/Solar-System-Resonances

http://www.scribd.com/doc/15582838/Dance-of-the-Planets

http://www.scribd.com/doc/15951309/Psycho-Physical-Weapon

http://www.scribd.com/doc/15951311/Psychotronic-Weapon-and-Its-After-Effect-for-Russian-People

http://www.scribd.com/doc/17007668/KRISTIAN-BIRKELAND-On-Possible-Electric-Phenomena-in-Solar-Systems-and-Nebulae

http://www.scribd.com/doc/18683309/Russian-Journal-HAARP-Could-Capsize-Planet


---
vissza az elejére