2024 köszöntésére
Rezgésirányulás beállítása 2024 -re: „Nem lehet a tiéd, amit akarsz, ha a kérésed a hiányt rögzíti; ahogy kimondod, hogy mi után vágyakozol, azzal pontosan és csakis azt az élményt, azaz az akarást hozod létre a valóságodban. A helyes imádság tehát soha nem az esdeklő könyörgés, hanem a hálaadás imája. Ha előre köszönetet mondasz azért, aminek a megtapasztalása mellett döntöttél, legyen az bármi, akkor végeredményben elismered a létét – gyakorlatilag. A hála így a legerőteljesebb nyilatkozat az univerzum számára; megerősítése annak, hogy megadtam a választ, mielőtt még kérdeztél volna. Úgyhogy vágyakozó kérincsélés helyett, határozd el,, hogy úgy legyen!” Neal Donald Walsch

A kozmikus színtér áttekintése 2024-re

Egyedi és egyetemes vagyok,

 

mint mindenki más!

Kölcsönhatásunk az Univerzummal

A Végtelen Univerzum egyedi kifejeződése vagyok; tisztelem választásomat, hogy folytatom az intellektusom és intuícióm egybeolvasztását, miközben tudatosan kifejezem Mag-Bölcsességemet és megtáltosítom az új lehetőségeimet a mindennapi életem összes arculatában.
Erősítsd meg:
Ahogy továbbfejlődöm, az Univerzum továbbfejlődik … ahogy az Univerzum továbbfejlődik, én is továbbfejlődöm … és mi így vagyunk!
Peggy Phoenix Dubro: Szabadság Spirálok 2.Aktiválás mottója

Ahogy fent – úgy lent

Áprilisi energiák

Április a szerelem visszahívó szava … A Mennyei Szerelem lehetősége …. A nagy visszatérések ideje és feladata … Az újrakezdés hava …
… S majd, ha már a Mennyei Szerelem csodáját beengedtük a lelkünkbe Húsvét misztériumában, április közepén vár ránk egy egészen különleges ritka lehetőség: a feltámadás ereje! Melyben, valami „hamvaiból” támadhat fel újra életünkben, lelkünkben a Főnix beavató fényével. Melyben elkezdődhet egy ÚJ magas minőség az életünkben, szinte mágikus erővel …
Szeretettel az új írás Húsvét időszakáról és közvetve egész április alap dallamáról.

TUDTAD??????

“Ha a világot érő tragédiák (pl. háborúk, éhezés, erőszak, stb.) közepette boldog vagy a saját teredben, a világ teljesen hülyének fog nézni. Azzal fognak vádolni, hogy nem nézel szembe a valósággal és a fejedet a homokba dugod. Nos, inkább nézzenek hülyének minthogy boldogtalan legyél. Fontos, hogy tudd, Te ilyenkor új Valóságot teremtesz, és azt csak egyéni szinten kezdheted el. Ha belevonódnál abba, amit a tömeg gondol, csak részese lennél annak, ami van és hozzájárulnál a nem kívánatos növekedéséhez. Mégis, szerinted hogyan teremthető meg kollektív szinten a béke és a szeretet? Úgy, hogy Te elkezded érezni ezeket a minőségeket magadban. Nem a szomszédokra vársz, nem a politikusokra, nem mutogatsz kifelé, hogy mindenkinek békésnek kellene lennie. Nem… Csendben maradsz azzal a szándékkal, hogy átérezd mindazt, amit kívánsz, és aztán elengeded. Nem kényszerítesz senkire semmit, csak sugárzod magadból ezeket az érzelmeket. Innentől kezdve már hatással vagy a világra. Egyetlen ember, aki tartósan a Forráshoz kapcsolódott, nagyobb pozitív befolyásoló erővel rendelkezik, mint milliók, akik nem.” Abraham-Hicks


Sok mindent tudunk, sőt alkalmazunk is önmagunk és a víz iránti tiszteletből a mindennapjainkban….. Dr Massaro  Emuto zseniális kísérleteire is vonatkozik ez…én magam több, mint 10 éve programozom az ivóvizet a vendégeim számára is, Emuto vízkristályainak matricáival…

Mégis ‘szíven ütött’ a programon látott videó némely információja, első helyen a Meg tudom tenni   szándékkal töltött víz és az ellenkezője; Nem tudom megtenni kristálya közötti drámai különbség és üzenet: szó szerint leromboljuk az életerőnket….Íme a két víz kristálya …
Gondoljunk a hatására az ilyen, és ehhez hasonló önminősítéseinknek…és persze a gyerekekre gyakorolt hatásra….Ah!  Az ébertudatúság áldásai… szívderűben fogadom…hálával kószönöm

🎶💝🙃🐬💦

 

Ebben a szent pillanatban is rezgéseket bocsátasz ki… Le merem fogadni, hogy nem vagy tudatában ennek…Éppen gondolsz valamire: ezt olvasod :)De éppen most: Mit áramoltatsz ki a Teremtésbe, a saját valóságodba?
Kérlek, hogy ismerd fel, hogy amit kiáramoltatsz az aktívan generálja és vonzza a valóságodat – ebben a szent pillanatban!
Nem kerülheted meg ezt az alapelvet; ez törvény és állandó.
Bentinho Massaro

Az Éber tudatban élés sorozat 2024.ben is folytatódik havonta egyszer szombaton.

Program és helyszín közzététel hamarosan…

 
Az Éber Tudatosság Módszerei
 
Az ÉberTudatúság Módszerei ::..
2024.04.13. /szombat/, 14-17 óráig
Helyszín: Harmónia Palota, Ybl terem
Cím: 1088 Budapest, Múzeum utca 9.

Szeretettel hívunk újabb Ébertudatban élést támogató programunkra:
 
Ebben a csengő-bongó meseprogramban a fantasztikus Halina új hangvibrációkat szólaltat meg, sárgaréz hangvilla, és csőharangok segitségėvel .( PraPelnia lengyel cég termékeivel) Érdemes tudni, megtapasztalni, hogy testünk -lelkünk – szellemünk harmonikus működésének elérése céljából – könnyedén lehet új megoldásokat alkalmazni. Minden rezeg! Rezgéssel lehet változást, jobbítást létrehozni, harmonizálni, szétoszlatni.
Ildikó pedig Csengő-bongó meséket hoz, keretezve a programot, melyekkel akár még királyságot is lehet szerezni😊 A mesékkel egy más világba tudjuk varázsolni magunkat, képzeletünket csiszolva valóságteremtésünk is fejlődik. És a mesék mindig hasznos tanítással csattannak. Sokszor egy -egy mese meg akar szólalni, s a mesemondó dolga csak annyi, hogy életre kelti a mesét, és útjára engedi, hogy aki hallja, megélje az épp neki szóló szerepet, élethelyzetet, és akár a mesehallgatás alatt feloldódik benne a megakadt energia. A mese tudja, és teszi a dolgát! Nekünk nincs más dolgunk mint élvezzük, megengedjük.
Velünk tartasz? Hurrá!
💝🙃🐞🎵🌸🐬💎🌈💖🎶🎈🥰🪲🦋
E havi témánk:
Új Világ – új vibrációk! :: Csengő-bongó mesék ::..
Következő találkozón Baranyi Ildikó BergenDÓCiai mesemondó, és Bergerné Wilk Halina közös programját tapasztalhatjátok meg.
Halina Lengyelországból jött, de itt él Magyarországon családjával 1976 óta. Saját céget vezet, azon belül kereskedelmi, gyógyítói, oktatói, és nem utolsó sorban művészeti tevékenységet folytat.
„Közel 20 éve hoztam Magyarországra gong utazás fogalmát. Nagyon sokan elindultak ezen az úton. Megalakítottam a MAGONG együttest, jó látni, tapasztalni – hogy sok embert már ezt a feltöltődési minőséget keresi.
Ebben az évben viszont nagy szeretettel mutatom be nektek új megismerési területemet, a hangvibrációkat, amelyiket sárgaréz hangvilla, és a csőharangok hoznak létre ( PraPelnia lengyel cég termékei ezek).
Érdemes tudni, megtapasztalni, hogy a testünk-lelkünk-szellemünk harmonikus működésének elérése céljából – könnyedén lehet ezeket új megoldásokat használni.
Minden rezeg! Rezgéssel lehet korrekciót létrehozni, harmonizálni, szétoszlatni. Érdemes ezt az ajtót is megnyitni.” (több terméket hozok – amiket helyben lehet kipróbálni is).
Ildikó pedig Csengő-bongó meséket hoz, keretezve a programot, melyekkel akár még királyságot is lehet szerezni:
„A mesékkel egy más világba tudjuk varázsolni magunkat, képzeletünket csiszolva valóságteremtésünk is fejlődik. És a mesék sohasem hazudnak, és mindig jó a vége!
Sokszor egy -egy mese meg akar szólalni, s a mesemondó dolga csak annyi, hogy életre kelti a mesét, és útjára engedi, hogy aki hallja, megélje az épp neki szóló szerepet, élethelyzetet, és akár a mesehallgatás alatt feloldódik benne a megakadt energia.
A mese tudja, és teszi a dolgát! Nekünk nincs más dolgunk, mint MesÉLjünk!
Hozom magammal levendulás termékeimet, amit szeretettel magam készítek Bergendóciai levendulából.”
A programon való részvétel életkorhoz és szakmai képzettséghez nem kötött.
A támogatási adomány javasolt mértéke: 3000 Ft
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Kérjük jelenléted, határozott részvételi szándékodat az „érdekel” gomb helyett az „ott leszek” gombbal erősítsd meg. Hálásak vagyunk, ha jelentkezésed után megosztod te is az eseményt és küldesz meghívókat azon barátaidnak, ismerőseidnek, akiket szerinted szintén érdekelhet az aktuális téma.
Köszönettel: az előadók és a szervezők

Az ÉberTudatúság Módszerei ::..
2024.03.23. /szombat/, 14-17 óráig
Helyszín: Harmónia Palota, Ybl terem
Cím: 1088 Budapest, Múzeum utca 9.

E havi témánk:
01 :: CSAKRÁK ÉS OLAJOK – A csakrák működésének megerősítése olajokkal ::..
„A világgal való kapcsolatod az önmagaddal való kapcsolatod tükröződése.”
A csakrák talán már szinte mindenki számára ismert fogalom, a testünk energia központjai, elosztói. Mindegyik csakrához tartoznak színek, illóolajok, ásványok, gyakorlatok is amivel harmóniába tudjuk őket hozni, vagyis gyógyítani. Ha a csakráink nem működnek megfelelően, harmóniában ez hatással lesz a lelki állapotunkra és fizikai állapotunkra. 7 fő csakránk van, most ezeket fogjuk sorra venni… hogyan tudjuk támogatni az energiarendszerünket, testünket, lelkünket, a csakrarendszerünk támogatásával… illóolajok segítségével.
Előadó: Katona Teréz, wellness-illattanácsadó
02 :: Kapcsolódás a magasabb dimenziókba: A HATHOROK ::..
„Az ősök gyógyítása planetáris meditációval, Tom Kenyon által közvetítve”
Minden érző lényre, kivétel nélkül, hatást gyakorolnak az előttük élők tettei. Az ősök észlelési limitációinak lenyomatait finomenergia-pályáink a testben és a DNS-ünk hordozza. A felemelkedési folyamat kibontakozásával a Földön, az ősök leszármazási vonalának – a megoldatlan energiáinak – gyógyulási folyamata spontán is megtörténik, és most ezzel a meditációval különleges ajándékot kapunk ennek a folyamatnak a támogatására, mellyel mélységes gyógyulást érhetsz el önmagadban.
„Az Ősök gyógyítása hangmeditáció gyengéd, ám mélységes módja a családfátokkal és őseitek leszármazási vonalaival való munkának…. ….Találjatok megnyugvást saját szívetekben, s terjesszétek ki ezt a kegyelmet őseitek felé is, kiknek száma sokkal nagyobb, mint az összes csillagé a galaxisotokban….”
Előadó: Ferenczi Lászlóné-Judit, a kvantumtudatosság gyakorlati módszereinek képviselője – a Tom Kenyon által közvetített információk átadásával és hangmeditáció átélésével.
A program megfelelő részeinél Daka Sándor /D’akasa’nya/ felharmonikus gitárjátékát hallgathatjuk, illeszkedve az előadókhoz.
A programon való részvétel életkorhoz és szakmai képzettséghez nem kötött.
A támogatási adomány javasolt mértéke: 3000 Ft
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Kérjük jelenléted, határozott részvételi szándékodat az „érdekel” gomb helyett az „ott leszek” gombbal erősítsd meg. Hálásak vagyunk, ha jelentkezésed után megosztod te is az eseményt és küldesz meghívókat azon barátaidnak, ismerőseidnek, akiket szerinted szintén érdekelhet az aktuális téma.
Köszönettel: az előadók és a szervezők
.

Csillagidőjárás Jelentés sorozat

Aktuális

 Tavasz és Szabadság – Csillagidőjárásjelentés 2024. 03. 10 – 04. 08.

Múltból hozott szerelem – 2024. 02. 10 – 03. 10. Csillagidőjárásjelentés

 Sorstanulás, felismerések – Csillagidőjárásjelentés 2024. 01. 11 – 02. 09. Paksi Zoltánnal

Az 1 Mező filmet ezen a felületen lehet megvásárolni

(továbbra is paypallal), majd az emailcím és egy jelszó

megadása után, az így létrehozott linken lehet magyar

feliratot beállítva megtekinteni: https://bit.ly

/The1Field_BB