Egyedi és egyetemes vagyok, mint mindenki más!

2022 köszöntésére
Kedves Mindenki!
2021 zárása. – 2022 üdvözlése
Mindenre kiterjedő végtelen szeretet, elementáris hit ės bizalom, ės szenvedélyes együttėrzės energiájában éber tudatban választom, hogy élem, éneklem, táncolom a napjaimat itt a földön!
Īgy fejtem ki hatványozottan rezgésemelő hatásomat a kollektīv tudatra: a szent összhangzásra… Áldás egyetemes hīdja vagyok!
“…döntsd el, Te mit szeretnél, számodra melyik elképzelés nyújt jobb érzést, majd a fókuszod által hangolódj össze ezekkel a preferenciákkal. Nem az a feladatod, hogy bárkit is meggyőzz, hanem az, hogy összhangba kerülj azzal, amit Te akarsz. Ha ez az összhang elég stabil, következetes és folytonos, az Univerzum Erői megkezdik az ehhez illeszkedő körülmények leszállītãsát. Nagyobb hatalmad van, mint gondolnád. Ez a hatalom a tudatod fókuszában gyœkerezik, ami ott van benned – teljes mértékben az irányításod alatt áll. Az Univerzum Ereje közelebb van hozzád, mint azt valaha is gondoltad volna.” Abraham-Hicks
“Ragyogjon a Teremtő bennetek égő együttérzésének tüze olyan ragyogóan, hogy az felemésszen mindent, ami nem nagyszerű! … Teremtse meg a tűz azt a fényt, ahol keresztüljön annak tisztasága, akik vagytok és a Teremtő igazsága! Űzze el a betegségeket a testetekből! Teremtsen egyensúlyt és örömöt! Világítsa meg a belső gyermeket annyira azzal a tűzzel, hogy boldogságot érezzen, amikor reggel felkeltek – az ellenkezője helyett!”

Hatásos és aktuális emlékeztető :

A Végtelen Univerzum egyedi kifejeződése vagyok; tisztelem választásomat, hogy folytatom az intellektusom és intuícióm egybeolvasztását, miközben tudatosan kifejezem Mag-Bölcsességemet és megtáltosítom az új lehetőségeimet a mindennapi életem összes arculatában.
Kortyolj egyet a vízből vagy teából . . .
Erősítsd meg:
Ahogy továbbfejlődöm, az Univerzum továbbfejlődik … ahogy az Univerzum továbbfejlődik, én is továbbfejlődöm … és mi így vagyunk!
Peggy Phoenix Dubro: Szabadság Spirálok 2.Aktiválás mottója

Májusi energiák -2022

Kozmikus színtér: Ahogy fent…:

A fény első győzelme, Jupiter eléri a kos nulla fokát – 2022. május 11.
Jupiter eléri a kos nulla fokát, ezzel a felszínre hozza a nagy igazságokat amit idei eddigi útján feltárt lelkünk mélyén míg végighaladt a halak jegyén. Innentől könnyebb lesz, mert végre tudatosodnak ezek a mély igazságok. Jupiter ezen lépése a fény első győzelme a belsőd tudatosítása útján. Első győzelem, de már győzelem. Már innentől nagy változások várhatók, másképp fogsz gondolkodni, hiszen lezárult egy kör, de még ne gondoljuk, hogy bármi végére is értünk, csupán kapunk egy iránytűt a következő évek nagy munkáihoz, amikor Szaturnusz lép a halak jegyébe.
A nagy munkák és az érte járó nagy győzelem (bár még az sem a végső) majd Szaturnusz munkája által jön meg, addig viszont igazi nagy vizsgákon megyünk át, amik arról szólnak, hogy rájössz, hogy nincs senki és semmi amitől félned kéne mint saját magad ismeretlen részei, amiket magad elől is dugdosol. Ez nem olyan könnyű ám mint aminek hangzik. Ennek a megvilágosodási útját járjuk, amihez Jupiter halakban való haladása nagy-nagy segítség, mert ő tárta fel lelkünk legmélyén ezeket az igazságokat. Ez idén azért volt annyiban más a korábbi, Jupiter halakban való haladásához képest, mert most lent volt vele Neptunusz nagyúr, a mélylélek ura is, akivel ’beszélgetve’ Jupiter mindent megtudott. Ezt hozza most fel neked. Ebben az élet igazságai, saját életed igazságai, általánosságban a létezés igazságai vannak. Hatalmas nagy tudás és kincs ez, amit egyébként tudsz, de el van rejtve előled ezen a létsíkon, hogy tudj tanulni és tapasztalni. De most mindez feltárul, azzal, hogy Jupiter felhozza a felszínre.

A 2022-es év idáig eltelt időszakában, de legerősebben 2022. március 28-április 12 közötti időszakban jöttek meg ehhez a megértések, azok nagyon mély idők voltak, ott tárult fel igazából minden. Amit tudsz akkor is ha nem tudod. És most jön el az az időszak, amikor ezt megértheted. Nagyon fontos néhány hónap előtt állunk, egészen október végéig, amíg a Jupiter a kos jegyében sétál, mert most tárja fel neked ezeket az igazságokat. Most érheted meg, hogy mit nem működtetsz az igazi önvalódnak megfelelően. Erre most hozni fogja az élet a helyzeteket, amit megvillantott az eddig eltelt időszakban, de most tudod megérteni. Azért lesz ez most fontos, mert ezekben az eseményekben vannak mindazok amiből vizsgázni fogunk 2023. tavaszán, amikor Szaturnusz elindul a halak birodalmában. Ez nagyon munkás időszak lesz mindenki számára, még azoknak is akik tudatosak, és megértették az eddigi tanításokat. A vizsgák 2023. március-július között lesznek a legkeményebbek, onnantól enyhülnek, mert ott, ha előbb nem is, de átveheted életed felett az irányítást, és aki sorsa és élete ura, azt már saját félelmei sem tudják befolyásolni, mert egyébként azok amik igazán irányítanak, a külvilág mind-mind illúzió. Eddigre talán már megértjük.
Vagyis Jupiter útja nagyon fontos, miközben persze egyidőben zajlanak tovább Neptunusszal a mély munkák, de most már kilépünk a fényre. Fény derül arra, ki a főnök, ki irányít, az egod vagy a felettes éned. Elvileg már átvette a vezetést a felső én, de hát mint minden, ez is egyénfüggő. Viszont innentől fény derül rá.
Szóval ennek még most csak az első megvillanásait kapjuk, mert Jupiter visszapillant még a halakba idén, és csak december 20-án a téli napforduló pillanatában lép át végleg a kos jegyébe. Ezért a nyár, a most induló és októberig tartó időszak nagyon fontos lesz, mert megmutatja magát mindaz ’élőben’, vagyis a látható eseményekben, hogy mit tanultál meg odabent. Ezért javaslom, hogy egyrészt gondolj vissza milyen helyzetekbe vitt bele Jupiter idei eddigi útján, és kezdd el figyelni, hogy azok hogyan, milyen formában jelennek meg mostantól a külvilági eseményekben. Ezeket érdemes nagyon figyelni, mert nagyon nagyon sokat teszel magadért atéren, hogy mennyire lesz munkás 2023. tavasza. Mert ne legyenek illúzióink, a munkák megjönnek.
A Mars-Jupiter uralmi cseréről, ami abszolút meghatározza Jupiter kos jegyében való haladását, egy következő írásban.
Tóth Gabriella Csillagtenger

TUDTAD??????

Néhány órán belül véget ér a 22:4:22 Dimenziókapu Rendkívüli Energiájának Csodálatos hatása, aminek érkezését hetek óta ígértem. Ez az energia határozza meg az előttünk álló hónapok, sőt könnyen lehet, hogy a következő évek történéseit is. Mindaz, amit ennek az energiának a hatása alatt teszünk SORSFORDÍTÓ  LESZ AZ ÉLETÜNKRE. A 22:4:22 Dimenziókapu Energiája azért  éppen ebben a pillanatban érkezett, hogy  az UTOLSÓ HATALMAS LENDÜLETET adja  álmaink megvalósításához, mielőtt a 2022-es energiák teremtő ereje megcsappan. A várakozás ideje lejárt, de hogy ezután mi fog történni, az kizárólag azon múlik, hogy  milyennek képzeljük el az előttünk álló jövőt.
Bőséget és Beteljesülést látsz magad előtt vagy Nélkülözést
Önbizalmat és Bátorságot érzel vagy hagyod, hogy a Félelmek maguk alá gyűrjenek
Elfogadod a kozmikus segítséget vagy magányosan és elveszetten járod az utad?
A Kozmosz tudatosságra, éber tudatból élésre szólít!!!
(Részlet: Schilling Péter bejegyzéséből)

Az Éber tudatban élés sorozat 2022.ben is folytatódik havonta egyszer szombaton.

Az Éber Tudatosság Módszerei

Az Éber Tudatosság Módszerei ::..
Időpont: 2022.05.21. /szombat/, 14-16 óráig
Helyszín: Harmónia Palota, Csillag terem /földszint/
Cím: 1088 Budapest, Múzeum utca 9.
Térkép: https://harmoniapalota.hu/kapcsolat/

Beavatás a hegyi kristályok mágiájába…
E havi alapítványi klub-programunként, vengégelőadói sorozatunkban bemutatjuk:
Dr. Kellermann Aranka – holisztikus orvos, hagyományos kínai orvos, kristályterapeuta, kristályinformációk közvetítője, író
Az előadás tematikája 3 részből tevődik össze:
01 :: A Hegyikristály jellemzői a fizikai szinten ::..
– lelki tartalmak
– szellemi eredet
– multidimenzionalitás
02 :: A Hegyikristály és az ember kapcsolata ::..
– kristálypunktúra
– a tapasztalatok sokszínűsége
03 :: Az emberi tudatosság emelkedéséről ::..
– a “MEGSZÓLAL A KRISTÁLYOK ANYJA” című könyv
jelentősége az emberi tudatosság emelkedésében
Az eseményen való részvételhez előképzettség nem szükséges.
A hozzájárulás, támogatás mértékének javasolt összege: 2.000,- Ft
Szeretettel várunk mindenkit! 🙂
Üdvözlettel: az alapítványi csapat

Igényedet ide küld: somikovacsmaria@gmail.com

Az Éber Tudatosság Módszerei ::..
Időpont: 2022.04.30. /szombat/, 14-17.30 óráig
Helyszín: Interdimenzio Stúdió, Miskolc
Cím: 3530 Miskolc, Avasalja u. 45.
Térkép: https://goo.gl/maps/dpeCyJQNDWowxvfM6


E havi programunk:
01 :: 9 pontú Összehangolódás :: 20 perc ::..
Az összehangoló gyakorlattal az egyetemes mező frekvenciájára hangolódunk, a Létbizalom Alapítvány, és több jelenlévő által szívbéli lelkesedéssel képviselt EMF Kiegyenlítő Technika magyarországi alapítójával, mentorunkkal, és ebben a jótékony koherenciában kapcsolódunk a további programokhoz…
Előadó: Somi-Kovács Mária EMF Kezelő és Tanár
02 :: EMF Kiegyenlítő Technika, I. Fázis – Önhangolás :: 40 perc ::..
Az érzelmek és a bölcsesség harmonizálása
Szívünk és elménk között beállítjuk az energetikai, vagyis alap-egyensúlyt a meditatív, szavakba kódolt energiák segítségével. Ezen az egyensúlyon keresztül fejezhetjük ki a spirituális intelligencia kiterjedtebb szintjeit, valamint koherensebben nyilvánulhatunk meg az életünkben. Peggy Phoenix Dubro, a módszer létrehozójának szavaival élve: a szívünkkel gondolkodhatunk és az elménkkel érezhetünk.
Előadó: Barczi Bernadett, EMF kezelő
03 :: Aviva Torna :: 15 perc ::..
Az Aviva torna egyszerű, mindenki számára könnyen elvégezhető mozdulatai többlet tápanyagot juttatnak az alhasi területekre. Serkentik a vér-, és nyirokkeringést, és fokozzák női hormonok termelődését, ezzel mérsékelve, vagy akár meg is szüntetve többek között a változókor okozta panaszokat.
Néhány gyakorlattal felfrissítjük magunkat a meditációk után támogatva azok beépülését.
Előadó: Szolga Beatrix, EMF kezelő
04 :: Tudatosság az ősi hawaii szellemi hagyományokban :: 40 perc ::..
Ka Hana Pono – Összhangban a valósággal. Tudatosság a Hawai’i szigetek ősi szellemi hagyományaiban: betekintés az Aloha szellemiségbe. Aloha és Pono, mint az élet egyetemes elvei. Awaiku Tudatosság, a szív bölcsessége. Tradicionális Ho’oponopono, a kapcsolatok harmonizálásának ősi módja. A végén rövid táncmeditáció. i’wa tánc..
Előadó: Kutics Marianna – az ősi hawaii kultúra képviselője
05 :: Kapcsolódás a magasabb dimenziókkal – Csillagkapu meditáció :: 40 perc ::..
Az jelenlegi időszak nehéz energiákkal, kihívásokkal telített, mely mindenki életében valamilyen szinten megjelent. A Csillagkapu segítségével szeretnénk egy olyan energiateret létrehozni a résztvevők segítségével, – hiszen az energiák mindig az ő egyéni igényeikhez is igazodnak – mely táplál, nyugtat, kiegyensúlyoz, egyfajta nyugvópontot biztosít, és egyúttal alapul szolgálhat az utána elhangzó Hathor hangkódok könnyebb befogadhatóságának is.
Vezeti: Palkó Orsi – Csillagkapu Facilitátor
06 :: Kapcsolódás a magasabb dimenziókba A HATHOROK Nap Holon – Az Ankh által közvetített energiákba való kapcsolódással :: 15 perc ::..
„…a Nap Holon az éteri tűz egyik formája. Képes a tudatot egyidőben megtisztítani és átalakítani. A saját fejlődésetek felgyorsításának egy igen hatékony eszköze….” Gyorsan változó világunkban a kihívások idején a TOM KENYON által közvetített információkkal és hangkódok átélésével , erősítjük magunkban a revitalizáció folyamatát a tudatemelés érdekében.
Vezeti: a Tom Kenyon által közvetített információk átadásával és hangmeditáció átélésével Ferenczi Lászlóné-Judit- a kvantumtudatosság gyakorlati módszereinek képviselője
07:: A program megfelelő részeinél Daka Sándor /D’akasa’nya/ – a Létbizalom Alapítvány elnökének felharmonikus gitárjátékát hallgathatjuk, illeszkedve az előadókhoz.
Az eseményünkön való részvételhez előképzettség nem szükséges.
A hozzájárulás, támogatás mértékének javasolt összege: 2.000,- Ft

Igényedet ide küld: somikovacsmaria@gmail.com

A Skorpió Szíve – Csillagidőjárásjelentés 2022. 04. 30 – 05. 30.

A sors rejtett összefüggései – Paksi Zoltán előadása

Csillagidőjárásjárásjelentés 2022. 04. 01 – 04. 30.

Tavaszkezdet hava – 2022. 03. 02 – 04 .01. Csillagidőjárásjárásjelentés

Az 1 Mező filmet ezen a felületen lehet megvásárolni

(továbbra is paypallal), majd az emailcím és egy jelszó

megadása után, az így létrehozott linken lehet magyar

feliratot beállítva megtekinteni: https://bit.ly

/The1Field_BB