2023 köszöntésére
NINCS SEMMI, SEMMI, de SEMMI fontosabb annál, mint ami most történik. Sehol máshol nem kell lenned. Nincs más fontosabb, aminek meg kell történnie, mint ami most történik.
Élvezd. Használd ki. Örülj neki. Légy hálás érte. Értékeld. Szeresd.
SZERESD MAGAD ANNYIRA, hogy ezt tedd.  – Bashar
Kedves Mindenki!
Készültem egy igen összefüggő, az előttünk álló folyamatot feltáró előjelzéssel, ami elsősorban a 2023-as évről szól, de közben mégsem csak, hiszen minden folyamat, igazán csak úgy lehet megérteni miben vagyunk, ha látjuk az egészet egyben.
Ez egy nem könnyű hanganyag, tudom, de pont ez a lényege, hogy kiemeljen. Hosszú, majdnem három órás, de képes anyag, vagyis mutatom a videóban amiről beszélek, így jobban érhető és könnyebben követhető. Feltárom ebben az előrejelzésben a folyamatot amiben vagyunk, és a lépéseket, amiket javaslok megtenni ahhoz, hogy ezt a számodra legmaximálisabban tudd megélni.
Egy univerzális változás küszöbén vagyunk, ilyen még nem volt az emberiség számára, mindennél nagyobb lesz, ezért is érezhetjük a teljes bizonytalanságot és kétségeket. Minden új kezdet némi bizonytalansággal jár, mert nem tudjuk mi következik, egy ekkora lépésnél ez még inkább megjelenhet, mind globálisan és mikroszinten saját életedben is. De ha ismered a hosszú távú célt, sokkal könnyebb a kisebb lépéseket is megtenni. Ebben segítek.
Ezáltal ez a hanganyag csak megvásárlás által elérhető, nem fog kikerülni megosztó oldalakra, ez annál sokkal több mindent tartalmaz. Mindenkinek szól, de mégiscsak annak, aki valóban hajlandó is a változásra, mert anélkül ez nem megy.
Az előadás az alábbi oldalon elérhető: https://csillagtenger.hu/termek/2023-as-ev-elorejelzese/
Tóth Gabriella Csillagtenger

Egyedi és egyetemes vagyok,

 

mint mindenki más!

Kölcsönhatásunk az Univerzummal

A Végtelen Univerzum egyedi kifejeződése vagyok; tisztelem választásomat, hogy folytatom az intellektusom és intuícióm egybeolvasztását, miközben tudatosan kifejezem Mag-Bölcsességemet és megtáltosítom az új lehetőségeimet a mindennapi életem összes arculatában.
Erősítsd meg:
Ahogy továbbfejlődöm, az Univerzum továbbfejlődik … ahogy az Univerzum továbbfejlődik, én is továbbfejlődöm … és mi így vagyunk!
Peggy Phoenix Dubro: Szabadság Spirálok 2.Aktiválás mottója

Ahogy fent – úgy lent

Márciusi energiák

A Nap nemrég a halak zodiákus jelébe lépett – miközben még mindig a Vízöntő csillagkép vízében halad. Eljött hát a befelé indulás, a belső út ideje!

A lélek legmélye – akár maga a tudatalatti – tisztul, szabadulhat fel a terhek alól ezekben a hetekben.

Érdemes most nagyon tudatosan figyelni arra a tavaszi napéjegyenlőségig – azaz az új kezdetig -. hogy a külvilágot kicsit kizárva a BELSŐ VILÁGRA figyeljünk jobban, elmélyültebben. Most van itt az ideje a meditációban még jobban elmélyülni (vagy elkezdeni, ha valaki még nem tette meg).

A halak zodiákus stációja a szolgálatnak is kedvez, ezt könnyebben tudjuk most beemelni az életünkbe, valamint a Jézusi Szeretet erejét erősíti fel a hétköznapokban. Kedvező hetek ezek a titokkutatásra, a rejtett folyamatokban való misztikus alámerülésre is, mely révén akár új, ősi tudás nyílhat meg előttünk.

A Nap a Neptun és a Jupiter uralma alatt halad, tehát a meditációs út napi szinten erősen ajánlott. Ahhoz, hogy tengelyben maradj most ez a legjobb eszközöd. Ugyanígy az isten felé fordulás, isteni énünkkel való szorosabb kapcsolat kialakítása, a belső EGYSÉG érzése és az imádság is. Most könnyebben megláthatod magadban az istent.

Ezen magas minőségű utak segítenek, hogy a halaknak ne az alacsony szintje lengje körbe most életünket esetleg (amely a félelmekről vagy a hamis illúziókról szól). Segít a Nap halakban megtett útja teljesen rálátni a legmélyebb érzésekre is, magunkban vagy másban. Segít rálátni a legmélyebb titkokra (ősi titkokra is). Segít esetleg rálátni a függőségekre is, azért, hogy azt az új korszak beköszöntéig (március 21.) letegyük. Vagy legalább elinduljunk ezen az úton.


Zentai Anna asztrozófus

Ez a pár hét tehát kiemelten a legmélyebb önismeretről és a belső munkáról szól, ennek kedvez, ezt segíti! Erősen támogatja a tudatalatti tisztítását, rendezését vagy pozitív programozását. Itt az ideje BENT lenni, ön-magunkkal lenni és bent RENDET tenni. Mert csak a belső rend alapján lehet új úton magas minőségben, áldással elindulni majd! A belső úton arra láthatunk rá, mit kell most végleg lezárni és befejezni, hiszen korszakzáró hetekhez értünk az évkörön (ami lehet egy rossz kapcsolat, egy rossz szokás vagy egy múltbeli félelem lezárása is). Közben a Vízöntő csillagai is segítik még a belső munkát. Azaz a mély lelki rétegek könnyebben tisztulnak most, könnyebb a mélyre temetett terheket, blokkokat letenni, azoktól szabaddá válni.

Egészen március 21-ig a nagy belső rendezés és a lezárások idejét éljük. Egy „korszak” véget ér. Egyénileg, de most fokozottan az egész emberiség szintjén is! Hiszen látható. A születő „új korszakra” pedig csak az tud jól felkészülni, aki most rálép a belső útra és isteni énjével szorosabb kapcsolatra lép, s ezzel együtt minden életképtelent maga mögött hagy.

Összegezve, a halak minősége nagyon segíti, hogy meglásd magadban az ISTENT. És ebből a Belső Fényből merítve kezdj el egy új irányt tavasszal, ha szükséges. Maradj hát most kicsit CSENDBEN. S akkor hamarosan megérted, a csend óriási erejét. Mert ott lakik az isten …

Március 1-2-n ragyog fel a gyönyörű és nagy erejű Vénusz – Jupiter együttállása, melyben most különleges módon nagyobb az erő, hiszen a Vénusz a kos zodiákus jelében polaritásban jár, teljességre törekszik! (Csillagképi környezet a Visszaúszó halak és a Pegaus.) Ahogy írtam múltkor is, az IMÁNAK és a HÁLA érzésének most átlagnál jóval nagyobb az ereje! Arra mutat rá ez a fényszög különösen nagy varázserővel, hogy a teremtés folyamatában az ÉRZÉSNEK van a legnagyobb szerepe! Ez a legfontosabb! Hiszen a gondolat csak „üres buborék” mindaddig, amíg azt fel nem töltöd valamilyen érzéssel. Jobb esetben pozitív érzéssel. (Rosszabb esetben félelemmel.) Ezért erre a tudásra nagyon figyelni kell, hiszen hiába mantrázol valamit, használod tudatosan a szavak erejét, ha nincs benne magas szintű emelkedett érzés (öröm, hála, szeretet), akkor semmit nem ér. (Vagy pont az ellenkezőjét éred el vele esetleg, ha mondjuk félelem vagy bűntudat társul hozzá rejtve.)

A Vénusz és a Jupiter közös tánca most (szerda, csütörtök) tehát abban segít neked, hogy ezt megértsd, megérezd magadban és tudatosabban működtesd a jövőben. Épp ezért ajánlom szeretettel, hogy szerda este és csütörtök reggel hangolódj rá erősebben a hála, a szeretet, az öröm ÉRZÉSÉVEL egy tervedre, szívbéli jövőbeli vágyadra (képedre) és így mond a hálaimát, így mond a mantráidat és így hívd be a belső képedet. Így meditálj. Hiszen a Jupiter jövőtervező bolygó is. Itt az idő, varázsolj, érezd bele magad örömmel, hálásan a jövődbe!

Ugyanezért hívlak most ismét közös békeimára! Közös békemeditációra! A legfontosabb a világban ugyanis a BÉKE.

Kérlek, ha teheted március 01, este 20 órakor és március 02-n reggel 6 órakor tarts velünk ismét egy közös BÉKEMEDITÁCIÓRA! Ez a meditációm továbbra is szabadon elérhető a Youtube-on és a Csillagtitkok oldalon is. („Békemeditáció” néven 30 perc, így szerintem este is, reggel is vállalható.) A meditáció végén található pár mondat hálaimát is kérlek mond el otthon hangosan velünk együtt.

Veres Mónika

TUDTAD??????

A HARMADIK SZEM csók
A Harmadik Szem , a hatodik csakravagy más néven Ajna, a két szemöldök között, a homlok résénél, a toboz- és agyalapi mirigyhez társulva, a szemben, az agyban, az indigó és a lila színekben; az érzékelést, a megérzést és a tudást képviseli.
A harmadik szem hosszú évek óta benne van a mítoszok birodalmában, de ma a tudomány úgy gondolja, hogy kapcsolatot teremtett közte és a toboz- és agyalapi mirigyek között. Két szemed dimenziót ad a 3 dimenziós világban, a harmadik szem viszont, a finom világok látását, mélységét és dimenzióját adja neked.
Az a dolgod, hogy lásd a láthatatlant, és ismerd az ismeretlent: a 3.szem az intuíció központja és közvetlen kapcsolatunk a bölcsesség végtelen forrásához.
A harmadik szem csókja csodálatos élmény, egyesíti az azt gyakorló lényeket. Gyakorolható pároddal, testvéreiddel, fiaddal vagy lányaidal, barátokkal.
A bennünk nagyon mély és gyógyító érzéseket bennünk ébredő, régi spirituális betegségeket gyógyító módszer.
A gyakorlás módja, hogy megfogod annak a kezét, akit szemöldök között fogsz csókolni, a szemébe nézel és áldást küldesz a szemeddel, majd pár másodperc múlva két kézzel, füle fölōtt megfogod a fejét, és a szemöldök közé csókot  helyezel. A csókhoz csukd be a szemed, és gondolj egy háromszögre, melynek három egyenlő oldala van, felső szögben Isten, az alsó kettőben pedig a két ember, akik interakcióba lépnek ebben a gyönyörű szeretet demonstrációban.
Szemöldök között csókot adni örömteli élmény; Szeretettel gyakorolva segíted aktiválni a Toboz- és agyalapi mirigyeket, így a két lélek egyesül a Teremtő Lelkével, szeretet, béke, harmónia, jólét és biztonság érzését adva az embernek.
Szerelem és fény,
Michelle Price

Az emberi kezek világítanak, de a körmök bocsátják ki a legtöbb fényt – derül ki egy friss kutatásból, amely szerint a kéz minden része érzékelhető fényt bocsát ki. A körömlakk és a műanyag körmök nemcsak az energiaáramlást akadályozzák meg, hanem a termékekben lévő méreganyagokat a felviteltől számított 10 percen belül megtalálták a véráramban.RitchiE Batata


Ebben a szent pillanatban is rezgéseket bocsátasz ki… Le merem fogadni, hogy nem vagy tudatában ennek…Éppen gondolsz valamire: ezt olvasod :)De éppen most: Mit áramoltatsz ki a Teremtésbe, a saját valóságodba?
Kérlek, hogy ismerd fel, hogy amit kiáramoltatsz az aktívan generálja és vonzza a valóságodat – ebben a szent pillanatban!
Nem kerülheted meg ezt az alapelvet; ez törvény és állandó.
Bentinho Massaro

Az Éber tudatban élés sorozat 2023.ban is folytatódik havonta egyszer szombaton.

Januári időpont 2023.01.21 14-16

Program és helyszín közzététel hamarosan…

Az Éber Tudatosság Módszerei
Az ÉberTudatúság Módszerei ::..
2023.03.11. /szombat/, 14-16 óráig
Helyszín: Harmónia Palota, YBL terem
Cím: 1088 Budapest, Múzeum utca 9.
Térkép: https://harmoniapalota.hu/kapcsolat/
Lehet, hogy már te is hallottad?
Arcodra van írva, hogy melyik szöveti sóra van szüksége a szervezetednek! Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet töltenek be. Egy-egy ásványi anyag több funkciót is ellát a szervezetben. Hogy melyik ásványi anyagra van szüksége a szervezetnek, az függ az életkortól, a nemtől, az egészségi állapottól és fizikai aktivitástól.
Ha kevesebb ásványi anyag kerül a szervezetbe, vagy zavart szenved a felszívódása, beépülése, az különböző betegségek kialakulásához vezet. A betegségek kialakulásának megelőzésében, akár gyógyításban segíthetnek a Schüssler-sók. Krónikus hiányállapotok esetén a megfelelő Schüssler-só kiválasztásában az arcdiagnosztika lehet segítségünkre. Ki gondolná, hogy a finom ráncok, redők, elszíneződések, fénylések egyaránt egy-egy Schüssler-só hiányára utalhatnak.
Schüssler-sók segíthetnek a hiányállapot helyre állításában.
Schüssler-féle terápiás rendszer 12 ásványi sóval segíti a szervezet élettani működését!
Előadó: Csörgő Mária
A programon való részvétel életkorhoz és szakmai képzettséghez nem kötött.
A támogatási adomány javasolt mértéke: 2000 Ft
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kérjük jelenléted, határozott részvételi szándékodat az „ott leszek” gombbal erősítsd meg.
Köszönettel: az előadó és szervezők

Az ÉberTudatúság Módszerei ::..
2023.02.18. /szombat/, 14-16 óráig
Helyszín: Harmónia Palota, Csillag terem /földszint/
Cím: 1088 Budapest, Múzeum utca 9.
Térkép: https://harmoniapalota.hu/kapcsolat

Izgalmas, pezsdítô és jelentôs hatékonyság javító módszereket élvezhetünk ezen a rendezvènyen; elsôként a legalacsonyabb rezgésszint – a félelem minták – hatástalanításához kapunk megértést( az szóljon, aki már megoldotta ezt a visszahúzó minôséget az életében)
Aztán a természet legmagasabb illat-frekvenciáiban, mint csodaeszközōkben, hallhatunk eligazítåst, miközben lebegünk az illatkavalkádbanés végül Tom Kenyon frekvenciában kifejezett üzenet- kódjait fogadhatjuk be
Tiszteld meg magad ezekkel az éber tudatúságra hangoló, szárnyakat adó programokkal a nagyszerû miskolci elôadókkal!
 

Februári előadásunk témái:
01 :: Kiút a félelemből ::..
A félelem az életünk része. Benne van a mindennapjainkban. Egy bizonyos szintig egészséges, előre viszi az életünket, de ha nem tudatosítjuk magunkban, ha nem ismerjük fel, könnyen bele is betegedhetünk.
Vezeti: Kovácsné Bóta Csilla, életvezetési tanácsadó – 40 perc

02 :: Főnix átalakulás illatokkal ::..
Hogyan változik meg az energia terünk az esszenciális illóolajok hatására a szaglás által. Az eszenciák szinergikusan erősítik egymást hatását, így együtt alkalmazva csodás keverékeket tudunk létrehozni – FŐNIX MIX – a keverék illatolásával úgy tudunk meditálni, hogy a tudatalattinkban erőteljes energetikai változások indulnak el, mely elmélyíti a lelki folyamatokat, támogatja a „Létezés Örömének” megvalósulását. Illatolunk és röviden meditálunk, ami felkészít a következő meditációra.
Vezeti: Katona Teréz, wellness-illattanácsadó – 40 perc
03 :: Hangkódokkal a magasabb tudatosság felé ::..
Kapcsolódás a magasabb dimenziókba Hathor planetáris meditáció Altruin hangkódjain keresztül Tom Kenyon csatornázott információival és hanganyagával, melyek szabadon elérhetőek a weboldalán: www.tomkenyon.com személyes használatra.
Az átadott hanganyag kódokat tartalmaz , mely támogatja átalakulásunkat a változás jelenlegi idejében., melynek közös átélése különös élményt ad számunkra, ahogy együtt utazunk a kvantumtér hullámain, az általunk választott megvalósulás felé.
Rövid idézet Tom Kenyon anyagából:
„…Itt az ideje az ébredésnek, s hogy magatokhoz öleljétek a rendkívüli lehetőségeket a bolygón, ahogy a nagy Gaia istennő új rezgésvalóságba vált át. Szolgáljon Altruin barlangja igaz szentélyként számotokra….
…. A régi tömlő (testünk fizikai valósága) nincs felkészülve rá, hogy a bolygónkra beözönlő új kozmikus energiák intenzív áramlását elbírja. Sokan közülünk recsegnek-ropognak a “túl sokat és túl gyorsan” kényszere alatt.
….Ez a meditáció, igazság szerint, egy mód arra, hogy a magasabb tudat fénytartományaiból érkező, seregnyi jótékony és életfokozó energiával lásd el magad. Egyfajta rezgés-oázis ez, melyben újra és újra elidőzhetsz, amikor mély helyreállításra van igényed…”
Vezeti: Ferenczi Lászlóné-Judit, a kvantumtudatosság gyakorlati módszereinek képviselője, EMF Kezelő és Tanár, REIKI Mester és Tanár a Tom Kenyon által közvetített információk átadásával és hangmeditáció átélésével – 40 perc.
A program megfelelő részeinél D’akasa’nya /Daka Sanya/ felharmonikus gitárjátékát hallgathatjuk illeszkedve az előadókhoz.
A programon való részvétel életkorhoz és szakmai képzettséghez nem kötött.
A támogatási adomány javasolt mértéke: 2000 Ft
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, kérjük jelenléted, határozott részvételi szándékodat az „ott leszek” gombbal erősítsd meg.
Köszönettel: az előadó és szervezők.

Csillagidőjárás Jelentés sorozat

Aktuális

A szintézis ideje – Csillagidőjárásjelentés 2023. 01. 21 – 02. 20.

 2023. A lehetőségek és a megoldások éve- Paksi Zoltán szerkesztett előadása az év Csillagmantrájával

Az 1 Mező filmet ezen a felületen lehet megvásárolni

(továbbra is paypallal), majd az emailcím és egy jelszó

megadása után, az így létrehozott linken lehet magyar

feliratot beállítva megtekinteni: https://bit.ly

/The1Field_BB