Ajándék hangoláshoz kattints ide

Minden egyes EMF Kiegyenlítő Technika kezelő minden egyes kezelés végén a kliens fej körüli energia gyűrűivel dolgozik, a világ minden táján. Mindig azt hallottuk, hogy egy napon feltárul ezeknek a gyűrűknek a jelentősége. És most itt van! Eddig nem voltunk képesek hozzáférni az energia testünk  energia gyűrűihez.

Az iPhoenix energia munka egyik alapeszméje, hogy miközben ezekkel a gyűrűkkel dolgozunk, nagyobb koherenciát hozunk létre a teljes lényünk fizikai, mentális, érzelmi és spirituális vonatkozásain keresztül. Minden egyes iPhoenix minta támogatni hivatott minket abban, hogy energetikailag éberebb életet éljünk.

Én Érzékelek

iPhoenix Alap szándékok

1. (Én Érzékelek) Azt választom, hogy folytatom a multidimenziós érzékelés és kommunikálás képességemnek a kifejlesztését.

2. (Én Tudok) Azt választom, hogy a szívem multidimenziós intelligenciájának megtapasztalási és kifejezési képességének a kifejlesztését folytatom.

3. (Én Adok és Kapok) Azt választom, hogy folytatom azon képességeim kifejlesztését, hogy a tudatosságomat kiegyenlítem arra vonatkozóan, amit az adok és kapok multidimenziósan jelent.

4. (Én Szeretek) Azt választom, hogy folytatom a megértésem kiterjesztését arra vonatkozóan, amit élni és szeretni jelent multidimenziósan.

5. (Én Vagyok) Azt választom, hogy folytatom a képességem kifejlesztését, hogy felismerjem a saját ÉN VAGYOK jelenlétet multidimenziósan.

6. (Én kommunikálok) Azt választom, hogy folytatom a multidimenziós kommunikálási képességeim kifejlesztését.

7. (Én Tisztelek)Azt választom, hogy folytatom a multidimenziósan tisztelés saját kifejezését a mindennapi életemben.

8. (Én Továbbfejlődöm) Azt választom, hogy folytatom a multidimenziós továbbfejlődésem a mindennapi életemben.

9. (Én Emlékezem) A végtelen szeretet energiájában, azt választom,hogy folytatom azon képességem kifejlesztését,hogy multidimenziós lényként emlékezzem.

10.( Én Sugárzok) Azt választom, hogy folytatom a multidimenziósan sugárzás képességem kifejlesztését.

11. (Én Integrálok) Azt választom, hogy folytatom multidimenziós lényként való integrálási képességem kifejlesztését a mindennapi életemben

12. (I Phoenix – Én Főnix) A saját valóságteremtő szándékodat / szándékaidat illeszd ide

 

Az Aktiválásodról készülő hanganyagot megkapod a gyakorlásra vonatkozó útmutatásokkal együtt.

Időtartam:1.5 óra, díja:5e Ft/Alkalom

Jelentkezés: