Reflexiók / Önreflexiók – önmagunk kvantum szintű változtatásának eszköze

A Reflexiók / Önreflexiók a legújabb rezonancia-eszköz a kvantum szintű változás  művészetében.  A méltóság / kegyelem és teljesség energiájának egyszerű és hatékony felerősítésével  a Reflexiózó facilitátor  elősegíti az intuíciód tudatos használatát. Az intuitív képességeiddel tudod letisztítani, összpontosítani és átváltani a szándékaid energiáját a tudatos teremtés és felelősségvállalás energiájává. A hangolásra, mint fogadó, kitöltött Fókuszált szándék nyilatkozattal érkezel. A nagyjából 1 órás kezelés alatt átéled, hogy mit jelent többet lehozni abból, aki vagy, és a szándékod valósággá váltásának képességével feltölteni a lényedet.
„Azt választom, hogy több fényt és méltóságot hozzak az életembe és másokat inspiráljak a teljességük sugárzásának kifejezésére” – mondod – többek között – magadnak a Reflexiók ülés kezdetén.

Az ülés következő részében letisztultan megfogalmazod a szándékodat, amely arról szól, amit tapasztalni kívánsz a valóságodban. Ezt fókuszált szándéknak hívjuk. Ilyenkor a tudatos tapasztalataid különböző részeit használod új tapasztalások és eredmények teremtésére a valóságodban.Ahhoz, hogy ezt hatékonyan tedd, új érzékelés létrehozására kell koncentrálnod. A hálód részein cirkuláris érveléssel végig haladva a figyelmeddel, átrendezed a hangsúlyokat. Ezzel finom-energiák áramlását indítod be az új minták létrehozása érdekében.

A fókuszált szándék munkalap kitöltését az új mintákra rendeződő, összehangolt energia-kiáramoltatás követi a teljességgel összehangoltság tartásának 3 pontján: láb alatt, fej felett és a szívközpontban mandalaként alkalmazott formulába ágyazott fókuszált szándék kimondásával és az abban rezgéssel..
Az eredmény a valószínűségek óceánjából a kívánt eredmény súlyozott lehetőségének bevonzása.
Mivel minden egyes útnak indított szándék teremtő erővel bír, előbb -utóbb megtanuljuk a hasznos és hatékony teremtés módját, a Reflexiózással viszont jelentősen felerősítjük ezt a folyamatot.
Amikor felelősséget vállalsz arra, hogy milyen módon fejezed ki és használod a személyes energiádat a mindennapi életedben, fontos, hogy önvalóddal / teljességeddel erős összhangot biztosító energetikai tartásban légy. Ezért javasolt a ’magenergia sugárzás energetikai tartás’-t – amit megértesz, és megtanulsz a hangolás elején – napközben is rendszeresen alkalmazni, továbbá javasolt a Reflexiózott Fókuszélt szándékot naponta kinyilatkoztatni egy 33 napos időkeretben az új energiaminták rögzülése céljából, tiszta csatornát nyitva a benned lévő bölcsesség kifejezésének.

KRYON szavai Lee Carroll közvetítésében, 2012-ben.
„Több mint 20 éven át fogadta Peggy, Phoenix Dubro a nagyhatású EMF Balancing Technique®-re ( EMF Kiegyenlítő Technikára) vonatkozó információt. Most a tanár magává a folyamattá vált, és a DNS-e ennek megfelelően átváltott. Ő az egyetlen emberi lény a földön, aki teljesen befogadta az EMF tanítások összhatását…100%-ban. Ez azt jelenti, hogy különleges módon képes együttérzést reflexiózni az emberiség számára, és olyan csatornát létrehozni, amelyen át  igaz mesterként a teljes energiát letölteni. Peggy DNS-ének kapui nyitva állnak erre az új kiteljesedésre, a Reflexiózásra … és még sok másra!”

Köszönjük és ünnepeljük a teljességünk kifejezési képességének fejlődését elősegítő rezonanciákat !


vissza az elejére