TTM logo 500x500Saját történelmünket saját, tudatosan megválasztott energiánkkal írjuk meg. Saját választásaink felől pedig saját felelősséggel bírunk. A Tarot mindig is egy misztikus eszköz volt, hiszen volt idő, amikor még nem teljesen értettük, mit is jelent ennek a választásnak a lehetősége. Jó volt érezni, hogy van valami, ami érti, mi történik velünk. Ugyanakkor féltünk is tőle.

A Teremtő – Tarot – Modellezés  egy új, tudatos Tarot használat lehetőségét tárja fel előttünk, amelyben nincs kétség, nincs félelem, csak Szeretet. A fejlődő Ember – mint valóságát teremtő – határozza meg, mit érezzen, miközben az élet megtörténik vele.
Te is tudod, melyek azok a dolgok, amelyekkel kapcsolatban derűre és bizonyosságra vágysz. Amikor ezeket felidézed, a Tarot utat mutat számodra, hol keresd a megoldást magadban. A TTM válaszai intuitívak; lényegük meditatív, magasabb rezgésekre hangolnak. Arra a helyre, ahol érzed magad, és ahová valóban tartozol.

Így mielőtt húzol egy Tarot lapot, fel kell idézned egy szívbéli vágyadat vagy bármit, amiben megoldásra vagy fejlődésre számítasz. Hogyan szeretnéd érezni magad, miközben életednek ezen területét tapasztalod?

…hangolódás a válaszra és kártyahúzás…

<< Húzz egy kártyát a képre kattintva [/av_textblock] [/av_two_third]