EGYENSÚLY ÉS HARMÓNIA

Mit tehetünk az eredendő összhang, egyensúly, harmónia állapot érdekében?

Az egyensúly az energia–univerzum alap dinamizmusa. A rezonanciák állandó, áramlás-kölcsönhatás játéka ez, egyben ez az alapközeg, amelybe ’minden,ami van’ bele van szövődve, ágyazva.

Az ember, energetikai lényként, természetesen szintén része, alkotó eleme ennek a mindenkori egyensúlynak, függetlenül attól, hogy éppen összhangban vagy disszonanciában van az univerzum alap rezgésmintájával. Az univerzum ugyanis mindenkor egyensúlyra rendezi magát. Az egyén számára, és ezáltal a kollektív számára is, viszont nagy különbséget jelen az univerzummal való összhang vagy disszonancia állapota.

Amikor az egyének nagy számánál borul az eredendő egyensúly, az megjelenik a Föld felszínén is, Jó összehasonlítási alap a földön végbemenő katasztrófák és az emberiségben végbemenő felbolydulás. Képzelj el egy szökőárat, vagy egy hurrikánt kicsiben: ez megy végbe a szervezetedben, mikor nem vagy összhangban önmagaddal. A kinti rombolások jelképezik a benned végbemenő sejtszintű pusztítást.

Mikor kibillensz egyensúlyodból, akkor kezdődnek a kellemetlen élmények, érzések sorozata, majd a betegségek, fokozatosan felszínre törnek a kezeletlen problémák érzelmi-gondolati energiái. A szervezet fizikai szinten figyelmeztet a nem kívánatos irányra, a disszonanciára. A kibillenés és az abban élés a szabad akarat, és annak kollektív hatásaként kialakult fejlődési utunk energetikai kölcsönhatás-állapota.

Mi t tehetünk az eredendő összhang, egyensúly, harmónia állapot érdekében?

„Minden energia – elég, ha ezt tudatban tartod. Hangolódj rá annak a valóságnak a frekvenciájára, amelyben élni szeretnél – és megkapod. Ez nem filozófia, ez fizika.„ Einstein

„Feltételek nélkül, a körülményektől függetlenül törekedjetek arra, hogy könnyed jó-érzésben legyetek, mert csak ekkor fértek hozzá a Világokat Teremtő Energiához.”Abraham Hicks.

Tehát hangolódunk kell az univerzum alaprezgésére, azaz a mindent magába foglaló, végtelen intelligenciájú szeretet energiára, az egyetemes mezőre. Ez a sajátos frekvencia érzelmi állapot formájában észlelhető általunk: béke-nyugalom-biztonság-csendes eufórikus derű-egyensúly… a jól-levés állapota. És ez a természetes, eredendő létállapotunk. Ilyenkor az egyéni és az egyetemes elektromágneses mezők indukcióban, azaz ellenállás mentes áramlás zajlik. Az egyén teljes laza, pihenő, töltő állapotban lebeg, és a teljes rendszere optimumon fut: energia szint, biokémia, szellemi képességek…

Hogyan hangolódjunk erre? – ez a következő kérdés.

Ezen a ponton szélesre bomlik a lehetőségek spektruma, és a jó hír az, hogy TE VÁLASZTASZ!

Azzal kezdődik, hogy a szívedből kívánod az egyensúly-harmónia állapotát. Ez a tiszta, intenzív vágy választ vált ki az univerzumból, és valamilyen megoldás kerül eléd: könyv, módszert átadó személy, barát, aki épp megélt egy fejlődési ugrást, bármi… vedd észre a szinkronicitást, mint választ, és bízz a kapott irányításban, követve azt…innen már a fejlődésed útján vagy

Amire éber tudatossággal figyelned kell még, az az érzelmi vezérlő rendszered jelzése: mit érzel belül? Jó-érzésben vagy? EZ AZ IRÁNYTŰD!

Tehát az alap GYAKORLAT az egyensúly felé a jól-levés állapotában levés érzésének begyakorlása és annak fenntartása a mindennapok forgatagában.

Tudatában vagyok, hiszen magam is ezt gyakorlom, hogy könnyen lehangolódunk, és mivel a jelenlegi bejáratott minták, programok által vezérelt életvitelünk módszerei ezen a rezgésszinten nem működnek, új módszertant kell kifejlesztenünk. Ehhez elkötelezett, gyengéd, önelfogadás és türelmes, rendíthetetlen következetesség kívánatos.

Hasznos lehet az általam megtapasztalt módszerek áttekintése is, kipróbálás, vagy arról intuitíven valami másra váltás érdekében.

A következő cikkekben módszerek, gyakorlatok, meditációk, megerősítések kisebb gyűjteményeit szeretném megosztani:

Indulásra a legkézenfekvőbb, hiteles és hatékony frekvencia-hangoló eszközt ajánlom, amely a passzív rezonancia jelenségén keresztül átrendezi a frekvencia összetételedet az univerzummal koherens állapotra. Az Ősi Solfeggio 6 frekvencia csomagjáról beszélek, amelynek a Youtube lejátszási lista linkjét ide másoltam.

Hallgasd az első kettőt pár napon-héten keresztül naponta, majd vedd hozzá a harmadikat, és ha már jól ismered ennek a háromnak a hatását magadon lépegess tovább egyenként, vagy ahogy érzed. Örömmel veszem és megköszönöm, ha megosztod az élményeidet.

http://lelekmagazin.hu/egyensuly-es-harmonia/

EGYENSÚLY – HARMÓNIA ÁLLAPOTRA HANGOLÁS

Somi-Kovács Mária folytatja a “Mit tehetünk az eredendő összhang, egyensúly, harmónia állapot érdekében?” sorozatát, melyben újabb ajánlásokat találsz a tennivalókra.

2016 masszív kozmikus egybeállásokkal, különleges bolygók közötti kölcsönhatásokkal indult… a január 10i új hold, a 111-es Január 11i energia mind tovább ‘hegyezte’ a 2015 folyamán már amúgy is magas koherenciájú rezgésemelő energetikai késztetést! A kozmikus színtér készen áll…
Érdemes megragadni a lehetőséget, egyrészt, mert minden ‘kihívásos’ helyzetet a természetes egyensúly – harmónia állapotból lehet eredményesen fogadni, tehát az ott levést, az emlékezést arra, akik vagyunk, igen hatásos gyakorolni, másrészt, mert a jelenlegi késztetések kvantum-meglovaglása a fejődés jelenlegi momentuma, tehát éber tudatossággal hasznos dolgozni azon, amit kinek-kinek a rezgésemelés jelent éppen most, befolyásolva egyúttal a kollektív fejlődést – megváltoztatva a világot.

A spirituális fejlődés nem teljesítmény, hanem életmód, egy olyan irányultság, ami önmagában jutalmazó, ezért egyedül az indítékaink iránya a fontos. (Dr Hawkins)

Ehhez alapból a leghatékonyabb közelíteni, ha arra gondolsz, aki valójában vagy; a holografikus univerzum szerves teremtő-,alkotó -, és tapasztaló – holografikus darabja … ez máris beállítja a rezgésszintet. Erre a rezgésszintre hangolódást választom!- mondom magamnak, kifejezve a szabad akaratomat. Ez az első lépés, a tudatos választás, a szándék!

Következő tennivaló maga a hangolódás, hangolás

Miután minden energia, azaz minden rezgés, illetve frekvencia, átláthatjuk a jelentőségét ennek a kritikusan fontos, rejtett erőnek, mellyel befolyásolható az életünk, egészségünk, társadalmunk és a világunk.

“Ha valaki meg akarja tudni, hogy egy királyság vajon jól kormányzott, hogy erkölcsei jók vagy rosszak, a zenéjük fogja nyújtani a választ.” – Konfuciusz

A legtermészetesebb hangolás egy alap fizikai jelenség, a passzív rezonancia befogadása:

Ilyen a természetbe merülés, a szférák zenéjének meghallása a mély, belső csend pillanataiban, valami örömteli dolog szemlélődésébe való belefelejtkezés, és hasonlók…

Amikor a fenti hatások érzése kezd igénnyé erősödni bennünk, annyira, hogy vágyunk a jól-levés érzésére, akkor tudatosan keresni kezdjük a felhangolás valamelyik módját… legegyszerűbb olyan frekvenciájú zenéket választani, amelyek rezgésszintje a jól-levés minőségeit kódolja..

Ebbe a kategóriába tartoznak az ősi Solfeggio frekvenciák, melyeknek már régi időkben felismerték az áldottság állapotot kiváltó hatását.

A mai zenei skálához képest ez egy alternatív hangolás, ahol az „A” hang = 432Hz, az úgynevezett Verdi “A”, amely matematikailag összhangban van a világegyetemmel. Az „A” 432 Hz-en alapuló zene jótékony gyógyító energiát továbbít.

Amennyiben tehát reggel-este és amikor csak „helyzet” van hangolódási ceremóniaként -kombinálva a passzív rezonancia és a tudatos felhangolás együttes erejét -, Solfeggózunk, alapból kiiktatjuk a félelem – szorongás és egyéb lehangoló érzések rezgéseit, mivel az energetikai adó-vevő rendszerünket magasabb rezgésszintre állítottuk! A többi gyakorlás, alkalmazás – tudatos felelősségvállalás kérdése a gondolataink, érzelmeink, szavaink és cselekedeteink – a kiáramlásunk minőségére, rezgésszintjére vonatkozóan J

Éber, könnyed tudatossággal nyílj meg a Solfeggio frekvenciák befogadására és figyeld, vedd észre a finom-hatásokat a közérzetedre vagy létállapotodra, és a megnyilvánulásaidra, melyről a honlapomon is találsz információkat.

http://lelekmagazin.hu/egyensuly-harmonia-allapotra-hangolas/


vissza az elejére