Hogyan kapcsolható össze a kvantumenergia a tudattal?

„Minden, ami a fizikai világban megjelenik, az összeköttetésben van egy láthatatlan energiaáramlással.”
~ Nan Lu ~

Biológiailag az agy elektromos jelekkel kommunikáló szerv. Ezen elektromos jelek küldése pedig csakis egy elektromágnesen közeg közvetítésével jöhet létre, ami magába foglalja a kvantumrészecskéket is. Tehát az öntudat, a külső és belső történések egyidejű felismerése nem más, mint kvantumenergia.
Hozd egyensúlyba a pozitív és negatív energiákat
Mindenkinek ismerősen csengnek még az iskolából a proton, elektron kifejezések. Emlékezzünk csak vissza kicsit a régi kémiaórákra: ezek képesek semlegesíteni is egymást. Ugyanez a helyzet az Univerzumban lévő energiákkal is.
Vegyük úgy, hogy az Univerzum pozitív töltésű részecskékből épül fel, viszont ezek között a részecskék között negatív töltetű vonzás van. Ennek értelmében a pozitív részecskék semlegesítik a negatív részecskéket és az eredmény: egy semleges energiájú Világegyetem.
A világ harmóniája ebből a pozitív-negatív kettősségből épül fel. Minden azon múlik, mennyire tudjuk megteremteni az egyensúlyt, hiszen a Ying-Yang is ezen egyensúly elvén működik.
Ezért a negatív dolgokat is fogadd el, mert azok is hozzájárnak az élethez. Légy nyitott a pozitív energiákra és hálával élj meg mindent, ami veled történik.